Wanle este o husă inedită de iPhone 6/6s ce are rol de consolă 8-bit portabilă; costă 16 dolari și puteți juca Tetris

1.673 ori
<b>Wanle este o husă inedită de iPhone 6/6s ce are rol de consolă 8-bit portabilă; costă 16 dolari și puteți juca Tetris</b>Din când în când mai dăm și de produse deosebite prin magazinele online din afară, astăzi fiind cazul unei huse inedite pentru iPhone 6 și iPhone 6s numită Wanle. După cum vedeți din imaginile de aici, husa vine cu butoane dedicate, ba chiar

Navigând printre produsele listate la vânzare de către retailerul chinez Cafago am dat astăzi și de un accesoriu mai deosebit pentru iPhone-ul vostru și anume o husă 2 în 1 care pe lângă rolul de a proteja device-ul, servește și pe post de consolă 8-bit portabilă de genul GameBoy.

Husa Wanle

Are un ecran monocrom integrat, butoane fizice pentru control, dar și un difuzor propriu pentru a vă duce înapoi în timp. Puteți juca Tetris, dar și alte 9 titluri instalate pe această mini-consolă numită Wanle care poate fi achiziționată pe alb sau negru în funcție de preferințele fiecăruia.

Husa Wanle

După cum puteți vedea încă din titlu, acest model este compatibil cu iPhone 6 și iPhone 6s ar avea în portofoliu și variante pentru modelele mai mari precum 6 Plus / 6s Plus, dar și pentru iPhone 7 / iPhone 8, sau iPhone 7 Plus și iPhone 8 Plus. Husa are o greutate proprie de 120 grame și funcționează pe baza unei baterii de ceas obișnuite, semn că înlocuirea sa la epuizare se poate realiza simplu și rapid. 

Husa Wanle

Oferă acces la porturi fără probleme și un lucru important de menționat este că husa nu va interfera în vreun fel cu senzorul camerei foto în cazul în care vă întrebați. Prețul husei Wanle este de 16.03 dolari pe Cafago.com (extra reducere folosind cuponul: L4156PA)!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×