Xiaomi Redmi Note 4X: Conectivitate fără USB Type-C, dar cu infraroşu

1.546 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 4X: Conectivitate fără USB Type-C, dar cu infraroşu</b>Mă aşteptam ca un telefon lansat în 2017 să aibă port USB Type-C, dar Xiaomi Redmi Note 4X se mulţumeşte cu unul microUSB 2.0, totuşi. Compensează totuşi oferind un emiţător infraroşu, care permite controlarea televizorului, set top box-ului şi multor..

Mă aşteptam ca un telefon lansat în 2017 să aibă port USB Type-C, dar Xiaomi Redmi Note 4X se mulţumeşte cu unul microUSB 2.0, totuşi. Compensează totuşi oferind un emiţător infraroşu, care permite controlarea televizorului, set top box-ului şi multor electrocasnice.

Acesta este un telefon dual SIM, cu suport FDD/TDD LTE (inclusiv banda 38(2600)) şi cu dual standby. Are slot nano SIM şi slot hibrid şi vine cu suport şi pentru WiFi 802.11 a/b/g/n. Mai primim şi WiFi Direct, WiFi Display şi Bluetooth 4.2, plus GPS, Glonass şi Beidou. Nu avem NFC pe acest terminal, iar trecând la Dialer el aduce funcţie de înregistrare a apelurilor, printre altele.

Speedtest Xiaomi Redmi Note 4X

Apelurile în sine s-au auzit binişor, clar şi cu volum ridicat, iar semnalul a fost bun. Şi microfonul şi-a făcut treaba bine. Xiaomi mai oferă pe acest telefon şi suport VoLTE, în cazul în care nu ştiaţi. Nu am uitat de testele de viteză, atingând 111 Mbps download în WiFi şi 25 Mbps la upload, în vreme ce la testul 4G am ajuns la 79 Mbps la download şi 40 Mbps la upload. Valori excelente in media uzuala, sau putin peste.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×