Momentul adevărului: Xiaomi Mi 6 versus Samsung Galaxy S8+ într-o bătălie a lui Snapdragon 835 cu Exynos 8895 (Video)

6.732 ori
<b>Momentul adevărului: Xiaomi Mi 6 versus Samsung Galaxy S8+ într-o bătălie a lui Snapdragon 835 cu Exynos 8895 (Video)</b>Aruncăm astăzi o privire asupra unui clip de tip comparativ realizat între flagship-ul Samsung Galaxy S8+ echipat cu procesor Exynos 8895 și Xiaomi Mi 6, terminal din urmă care aduce la pachet un procesor Qualcomm Snapdragon 835. Vedem realizate o serie

Dacă am văzut teste comparative între Samsung Galaxy S8 în varianta cu procesor Exynos şi cea cu chipset Snapdragon, ei bine acum e momentul să extindem comparaţia şi la alte flagshipuri. Astfel, cei de la Mobile City au realizat un clasic SpeedTest, o comparaţie între Xiaomi Mi 6, telefon cu procesor Snapdragon 835 şi Galaxy S8 Plus în varianta cu CPU Exynos 8895. Rezultatul o să vă cam surprindă zic eu.

Xiaomi Mi 6 vs Galaxy S8

Reţineţi că acest test de viteză are în vedere sarcini de zi cu zi, viteza de deschidere a aplicaţiilor şi jocurilor, plus alte taskuri. Trebuie spus şi că Xiaomi Mi 6 are 6 GB RAM, iar Galaxy S8 doar 4 GB RAM. În plus, oricine ar câştiga, Samsung tot este parţial învingătoare, lucrând cu Qualcomm la Snapdragon 835 la urma urmei.

Xiaomi Mi 6 vs Galaxy S8

La testul de intrare în jocul Asphalt Nitro câştigă Xiaomi Mi 6, iar telefonul are încă o bilă albă atunci când porneşte şi cursa mai rapid decât modelul Samsung. Scorul devine 3 - 0 atunci când telefonul Xiaomi trece la aplicaţia Talking Tom. YouTuber-ul intră apoi în solicitantul joc Warhammer 40.000, unde iarăşi câştigă Xiaomi. Şi Subway Surfers e încărcat mai rapid tot de modelul cu Snapdragon 835.

Xiaomi Mi 6 vs Galaxy S8

Samsung are primele victorii în Asphalt 8, care porneşte rapid la nivel de aplicaţie, dar şi de cursă. La fel putem spune şi despre Candy Crush, unde tot Samsung Galaxy S8 e mai rapid. Tot deschizând aplicaţii foto şi jocuri, scorul ajunge la un moment dat la 8 la 4 pentru Xiaomi, cu scorul final de 11 la 5. Urmează testul de multitasking real, cele două telefoane intrând în aplicaţii deschise deja şi lăsate în standby în fundal si apoi revenind la Homescreen.

Aici lucrurile sunt foarte strânse, Samsung având prima victorie, dar la final tot Xiaomi câştigă, cu 4 la 1. Evident acesta nu este un test definitiv sau bătut în cuie şi sunt multe alte aplicaţii şi ipostaze în care terminalele trebuie puse la test pentru un verdict competent. Cert e că Xiaomi Mi 6 nu trebuie ignorat de cei care caută putere de procesare şi mă refer aici la una vizibilă la utilizarea de zi cu zi.

Acest test mă face să mă întreb şi cum se mişcă cel mai nou MIUI, pentru că e şi meritul său aici. Un custom UI lent ar fi stricat totul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×