Ce înseamnă achiziționarea unui smartphone nou, performant!

845 ori
<b>Ce înseamnă achiziționarea unui smartphone nou, performant!</b>De ce am achiziționa un dispozitiv nou? Motive sunt și țin de personalitatea fiecăruia: performanță, ecran mai mare, poate un avantaj la prelungirea unui contract, sau nu în ultimul rând, pentru a fi &ldquo;la modă&rdquo;. Oricare ar fi...

De ce am achiziționa un dispozitiv nou? Motive sunt și țin de personalitatea fiecăruia: performanță, ecran mai mare, poate un avantaj la prelungirea unui contract, sau nu în ultimul rând, pentru a fi “la modă”. Oricare ar fi argumentul, veți afla foarte repede stadiul foarte diferit al softului, pentru că, despre acesta vom vorbi.

Fac parte din cei care au avut de ales între noul sistem de fișiere ART în defavoarea Dalvik. Despre aspectele acestea v-am informat și categoric și atunci și acum m-am documetat înainte de a alege ART și am decis că este un pas spre performanță crescută, durată de viață a bateriei sesizabil mai bună și condiții de a testa direcția spre care dezvoltatorii o vor aborda pentru a beneficia de noul sistem. Dezavantajul - Am observat foarte multe jocuri care nu funcționează in cazul noului sistem (ART). Aplicațiile însă, funcționează în proporție de 90% foarte bine.

A profita de noile posibilități pe care le aduce un nou device, nu este așa de ușor precum pare. însă ce trebuie să rețineți este că, (doar) navigarea setărilor terminalului, eventual o căutare folosind PC-ul, sau articolele Mobilissimo, acolo unde denumirea unei setări sau meniu vă depășește, este cel mai bun lucru pe care îl puteți realiza. Știu, toate necesită timp și dvs. poate vreți să încercați cel mai recent joc 3D, să vedeți ‘cum merge’ însă prioritatea nu este aceasta. Mai rezistați puțin, pentru ca experiența cu noul joc/aplicație să fie încă și mai plăcută.

Ce Înseamnă achiziționarea unui smartphone nou, performant!

Căutați forum-urile aferente noului terminal și nu uitați de al nostru, unde încercăm să vă răspundem prompt, mai prompt decât ceilalți. Veți afla în cadrul acestora funcții ale smartphone-ului de care nu știați și nici nu vă așteptați. în plus, dacă sunteți utilizatori avansați, aceasta este calea pentru a afla cum și dacă se poate realiza (încă) ROOT.

Protejați-vă investiția! Carcasă, folie de protecție, sunt mai necesare decât v-ați putea gândi și nu mă refer acum la orice “specimen” achiziționat pentru o sumă foarte accesibilă dar de calitate … am spus calitate, vroiam să spun meteahnă, doar pentru că promite vânzătorul. Și aici informarea este necesară. Și credeți-mă când vă spun că există firme care oferă produse cu adevărat de calitate, importate de la producători recunoscuți pe plan mondial, chiar la noi. Căutați, căutați și documentați-vă.

Sigur, ar mai fi foarte multe sfaturi de prezentat, referitor la acest topic, însă acest aspect depinde și de ”vechiul” terminal, nu toate vor avea aceeași valoare acum, iar unele chiar s-ar putea să nici nu funcționeze. Este timpul să intrați pe Store și să găsiți variante compatibile, la zi. Nu în ultimul rând, citiți Mobilissimo.ro, pentru că, în multe cazuri, vă vom scuti noi de anevoioasa căutare :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×