Ce părere au experții elvețieni despre Apple Watch? "E rece și fără gust", "arată perfect, dar nu e sexy"

822 ori
<b>Ce părere au experții elvețieni despre Apple Watch? "E rece și fără gust", "arată perfect, dar nu e sexy"</b>Cu câteva zile înainte ca Apple Watch să fie anunțat aflam de la insideri Apple că Jony Ive ar fi spus că smartwatchul companiei din Cupertino va afecta serios vânzările producătorilor elvețieni de ceasuri. Aceștia au început acum să...

Cu câteva zile înainte ca Apple Watch să fie anunțat aflam de la insideri Apple că Jony Ivear fi spus că smartwatchul companiei din Cupertino va afecta serios vânzările producătorilor elvețieni de ceasuri. Aceștia au început acum să reacționeze la Apple Watch și nu par prea impresionați.

 
Jean-Claude Biver, o persoană respectată în rândul producătorilor de ceasuri din Elveția a declarat că acest produs pare rece și nu are bun gust. Biver a avut colaborări cu Omega și Hublot, deci știe despre ce vorbește. El mai declară și că acest device arată perfect, dar în acest caz asta înseamnă că nu e sexy.  
 
între timp Alain Spinedi, CEO al companiei Montres Louis Erard a afirmat că Apple Watch e ceasul cu care călătorești la mână, nu cel pe care îl porți la o petrece. Nici reprezentanții Swatch nu puteau să ignore fenomenul, astfel că Nick Hayek, unul dintre șefii companiei a declarat că acest Watch ar putea avea un efect pozitiv, pentru că orice gadget care face oamenii să poarte ceva la încheietură va crește vânzările producătorilor de ceasuri.
 
Experții afirmă că Swatch ar putea fi compania cea mai afectată de produsul Apple, care ar putea tăia cu 10% din vânzările brandului Swatch și cu 5% din cele Tissot. Voi ce părere aveți? Ați renunță la un ceas elvețian pentru Apple Watch?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×