Ce terminale mobile așteptăm În perioada următoare: Nexus 5, ASUS Nexus 10, iPad Mini 2 și multe altele! (Editorial)

Autor:  | Publicat în:  Editorial 1.816 ori
<b>Ce terminale mobile așteptăm În perioada următoare: Nexus 5, ASUS Nexus 10, iPad Mini 2 și multe altele! (Editorial)</b>Ne apropiem tot mai rapid de finalul anului și de ultimele lansări din 2013, plus câteva amânări pentru 2014, dacă ne luăm după zvonuri. Mai jos am realizat o colecție a terminalelor pe care le așteptăm să debuteze în următoarele luni. E...

Ne apropiem tot mai rapid de finalul anului și de ultimele lansări din 2013, plus câteva amânări pentru 2014, dacă ne luăm după zvonuri. Mai jos am realizat o colecție a terminalelor pe care le așteptăm să debuteze în următoarele luni. E vorba despre modele Nexus, două tablete Apple și multe modele Android. Hai să vedem care sunt noutățile!

HTC One Max

HTC One Max e un device pe care îl așteptam la IFA 2013, dar care nici până acum nu s-a concretizat. Acest phablet va avea o diagonală de 5.7 sau 5.9  inch și se va remarca printr-un scanner de amprente în spate, camera Ultrapixel și capac spate înlăturabil. Vom vedea și noul HTC Sense 5.5 la bord, poate și Android 4.4 KitKat, rulând cu ajutorul lui Snapdragon 800. în ce privește designul, așteptați-vă la un HTC One mai mare...

ASUS Nexus 10

Probabil cel mai misterios terminal de pe listă este ASUS Nexus 10, care nu are nici măcar o fotografie ajunsă pe web încă. Sunt sigur că vom avea parte de un ecran de 10 inch cu rezoluție impresionantă, cel puțin la nivelul primului Nexus 10. Apoi mă aștept și la un CPU puternic, poate un 8 core surpriză de la Mediatek, poate un Snapdragon 800 sau poate un Intel Bay Trail quad core. Terminalul va debuta cu Android 4.4 sau dacă e amânată lansarea pentru anul viitor vom vedea un Android 5.0 la bord. 2 garanții avem imediat ce aflăm că acesta e un model ASUS: cameră foarte bună pentru o tabletă și sistem audio impecabil.

Surface Mini

Surface Mini era o tabletă așteptată odată cu Surface 2, dar Microsoft a ales probabil să mai testeze apele și să vadă cum se descurcă modelele de 8 inch de la Acer, Lenovo, Toshiba sau Dell. Nokia ar fi un OEM excelent pentru a produce un astfel de device, mai ales că el ar putea da startul uniunii lui Windows RT cu Windows Phone, teorie care a circulat în ultimele zile pe web. După părerea mea Microsoft ar trebui să investească în 2 aspecte aici: stylus avansat cu tehnologie Wacom și funcții de gaming Xbox. Nici un Touch Cover cu baterie nu ar strica...

iPad Mini 2 și iPad 5

Am grupat noile tablete Apple pentru că deja știm cam tot ce se poate știi despre ele, evident nu și la nivel de specificații. Așteptăm o tabletă flagship de 9.7 inch cu procesor Apple A7x și rezoluție ridicată, poate chiar un UHD surpriză, plus design compact în stil iPad Mini. Scannerul de amprente integrat în butonul Home e ușor de prezis, iar iPad Mini 2, care aparent e amânat pentru 2014 va include un CPU mai puternic și ecran Rețină. Nu m-ar mira să se umble puțin și la cameră, iar bateria prea bună a lui iPad Mini probabil va rămâne neschimbată.

Samsung Galaxy Note 12.2

Deși toate studiile arată că tabletele de 7 inch și 8 inch generează grosul vânzărilor din întreg segmentul de produse de acest gen, unele companii sunt dispuse să își riște profiturile cu produse mamut. Samsung are destule miliarde de aruncat pe un Galaxy Note 12.2 și sunt tare curios cu ce ne vor lua ochii, de vreme ce dotările lui Galaxy Note 10.1 2014 deja sunt foarte avansate. Galaxy Note 12.2 ar putea fi o tabletă axată pe productivity, un Surface Pro killer eventual, cu o tastatură comodă asociată, baterie uriașă, ecran cu rezoluție uriașă și un Exynos 5 8 core real, plus 3 sau 4 GB RAM. Stylusul e nelipsit.

Nexus 5

Fie el Nexus 4 2013 sau Nexus 5, noul telefon Nexus se anunță interesant. Ce știm până acum? Că ar putea sosi în următoarele zile, că va avea un CPU Snapdragon 800, 2 GB RAM, o cameră MEMS de 8 megapixeli cu OIS și în mare un design nu foarte îndepărtat de Nexus 4. Bateria va avea capacitate de peste 2000 mAh, iar ecranul va fi unul Full HD de 4.95 inch. Prețul ar trebui să fie accesibil, iar slotul microSD să lipsească. Android 4.4 KitKat va debuta pe acest model.

Nokia Lumia 1520 & Lumia 2520

Alt model pe care îl știm pe de rost e Nokia Lumia 1520, phabletul de 6 inch care a devenit subiectul preferat al lui @evleaks pentru scăpări. știm deja totul aici: design Fabula clasic, ecran uriaș, procesor performant Snapdragon 800 și camera de 20 MP. Lumia 2520 aka Sirius e o tabletă Windows RT, aparent, cu un procesor Snapdragon sau Bay Trail la bord, ecran de 10 inch și 2 GB RAM. Nu e foarte clar încă dacă acest terminal va exista, ce dotări va avea și ce platforma va adopta. Totul va fi clarificat pe 22 octombrie în cadrul unui eveniment Nokia din Abu Dhabi.

Samsung Galaxy Note 3/LG (.*?) flexibil

în următoarea lună LG sau Samsung ne va uimi cu un terminal cu ecran flexibil. Se tot insista pe această inovație în ultima vreme, dar nu avem nicio garanție în acest moment. știm doar că Galaxy Note 3 ar putea primi o versiune cu ecran YOUM flexibil, dar nu cum vă așteptați voi. Va fi mai degrabă o margine a unui device care se poate îndoi ușor, eventual sub phablet. Temperați-vă așteptările!

Trebuie să recunosc că nici unul dintre aceste gadgeturi nu promite să revoluționeze total tehnologia și să dea startul vreunui trend. Surprize pot apărea de la Motorola și Sony, care nici nu se afla pe listă, în vreme ce branduri că BlackBerry sau Huawei să zicem nu vor apărea prea curând pe liste de acest gen, deoarece nu prea mai inovează în ultima vreme. Care model vă tentează din această înșiruire?

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×