Crossy Road Review (Allview X1 Xtreme Mini): Frogger renăscut în epoca lui Flappy Bird (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 860 ori
<b>Crossy Road Review (Allview X1 Xtreme Mini): Frogger renăscut în epoca lui Flappy Bird (Video)</b>Crossy Road este un alt joc pe care l-am testat pe Allview X1 Xtreme Mini, tot gratuit şi foarte distractiv. El aminteşte de Frogger şi porneşte de la simplă idee ca un personaj amuzant vrea să traverseze o şosea, sau mai multe drumuri de fapt....

Crossy Road este un alt joc pe care l-am testat pe Allview X1 Xtreme Mini, tot gratuit şi foarte distractiv. El aminteşte de Frogger şi porneşte de la simplă idee ca un personaj amuzant vrea să traverseze o şosea, sau mai multe drumuri de fapt.

GSMArena a numit acest titlu "cel mai bun din 2014" şi deşi afirmaţia e puţin cam exagerată, titlul e amuzant. Crossy Road are peste 20 de milioane de jucători şi vă permite să adunaţi peste 50 de personaje cu grafică retro. Acest joc poate fi catalogat drept un endless crosser, cu grafică 8 bit şi muzică destul de plăcută. Veţi traversa drumuri, căi ferate şi râuri, toate aglomerate.

Crossy Road

Scopul principal este să evitaţi maşinile din trafic, aşteptând momentul propice când găsiţi o porţiune goală a străzii. De menţionat şi faptul că ecranul urcă de jos în sus, deci veţi fi presaţi să treceţi mai departe, mai rapid. Crossy Road a fost lansat în noiembrie 2014 pe iOS şi în ianuarie 2015 pe Android. Compania Hipster Whale se află în spatele lui Crossy Road, care vine cu tehnologie Unity 3D Engine.

Veţi apăsa pe ecran pentru a face un pas sau face swipe pentru a naviga pe marginea drumului şi a aduna monede. Cu ele deblocaţi personaje noi, atât personaje clasice din alte jocuri, cât şi tot soiul de animale 8 bit. Din când în când primiţi şi monede gratuite şi participaţi la o extragere, cu un personaj 8 bit premiu. Dacă nu aţi jucat vreodată Frogger, acest titlu o să vi se pară original şi genial, iar noi îl catalogăm drept plăcut de jucat şi deloc frustrant.

Îi acordăm nota 9 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview X1 Xtreme Mini prețuri actualizate:

Crossy Road Review (Allview X1 Xtreme Mini)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×