NHL Hockey Target Smash Review (Karbonn Titanium S6): un fel de Flick Soccer, cu pucuri şi crose de hockey, dar şi multă monotonie (Video)

837 ori
<b>NHL Hockey Target Smash Review (Karbonn Titanium S6): un fel de Flick Soccer, cu pucuri şi crose de hockey, dar şi multă monotonie (Video)</b>NHL Hockey Target Smash este un joc pe care l-am testat pe telefonul Karbonn Titanium S6, pe care vi l-am oferit la concurs. Jocul e disponibil gratuit şi e exact ca Flick Soccer, doar că &icirc;n loc de mingi de fotbal şi jucători care stau &icirc;n...

NHL Hockey Target Smash este un joc pe care l-am testat pe telefonul Karbonn Titanium S6, pe care vi l-am oferit la concurs. Jocul e disponibil gratuit şi e exact ca Flick Soccer, doar că în loc de mingi de fotbal şi jucători care stau în cale, avem acum un jucător de hockey, pucuri, crose de hockey şi obstacole în poartă.

Le vom lovi cu pucurile şi unele vor fi distruse, altele vor avea nevoie de 2-3 lovituri pentru a fi sfărâmate. Vor exista şi powerupuri, inclusiv unele asociate croselor sau pucurilor. La un moment dat pucurile vor lua foc şi veţi avea timp limită pentru fiecare lovitură, deci va trebui să vă grăbiţi. Acţiunea jocului are loc precum un meci de hockey, cu 3 reprize, fiecare cu un scor al adversarului pe care trebuie să îl întreceţi.

NHL Hockey Target Smash

NHL Hockey Target Smash pune la bătaie 30 de echipe, 60 de uniforme şi posibilitatea de a vă modifica personajul. Doar lovirea porţii nu e de ajuns şi va trebui să loviţi şi ţintele mobile din poarta. Veţi face swipe în sus şi veţi direcţiona uşor pucul când îl loviţi, sau swipe în jos pentru o lovitură mai tare. Jocul e foarte repetitiv, dar e destul de distractiv şi fiecare meci durează maxim 2 minute, deci îl puteţi juca în reprize scurte. Îi acordăm nota 7 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al telefonului îl puteți afla de pe eMAG.

NHL Hockey Target Smash Review (Karbonn Titanium S6)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×