BlackBerry anunță SecuTablet; device bazat pe Galaxy Tab S 10.5 ce vine la pachet cu funcții de criptare a datelor

879 ori
<b>BlackBerry anunță SecuTablet; device bazat pe Galaxy Tab S 10.5 ce vine la pachet cu funcții de criptare a datelor</b>Iată că astăzi un anunț neașteptat vine din partea canadienilor de la BlackBerry, companie ce prezintă dispozitivul SecuTablet. Deși ne g&acirc;ndeam inițial la un device dezvoltat &icirc;n totalitate de către BB, se pare că &icirc;n spatele...

Iată că astăzi un anunț neașteptat vine din partea canadienilor de la BlackBerry, companie ce prezintă dispozitivul SecuTablet. Deși ne gândeam inițial la un device dezvoltat în totalitate de către BB, se pare că în spatele SecuTablet se ascunde nimeni alta decât Galaxy Tab S 10.5, tableta celor de la Samsung.

Prin intermediul unui parteneriat, cele două companii au creat un device ce vine la pachet cu funcții de criptare a datelor, acest dispozitiv fiind destinat mai degrabă mediului enterprise. Astfel, SecuTablet va oferi în primul rând convorbiri securizate între angajații, tehnologie adusă de către Secusmart.

Aflăm faptul că în acest proiect a fost inclus și IBM, producător ce a integrat un program software prin care aplicațiile dăunatoare ulterior instalate nu vor compromite documentele și fișierele păstrate pe tabletă. SecuTablet urmează a fi lansată pe piață în această vară.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×