Crazy Taxi City Rush Review (ASUS FonePad 7 FE375CG): endless runner cu gameplay foarte rapid și distractiv, dar prea multe elemente pay to win (Video)

1.074 ori
<b>Crazy Taxi City Rush Review (ASUS FonePad 7 FE375CG): endless runner cu gameplay foarte rapid și distractiv, dar prea multe elemente pay to win (Video)</b>Crazy Taxi City Rush e cel mai nou joc din seria City Rush, disponibil gratuit pe Android. Am testat acest titlu pe tableta ASUS FonePad 7 FE375CG, iar acesta este un joc nou și nu un remake. Avem de-a face cu un endless runner destul de original, cu...

Crazy Taxi City Rush e cel mai nou joc din seria City Rush, disponibil gratuit pe Android. Am testat acest titlu pe tableta ASUS FonePad 7 FE375CG, iar acesta este un joc nou și nu un remake. Avem de-a face cu un endless runner destul de original, cu gameplay rapid și grafică destul de arătoasă.

Veți face swipe pentru a schimba banda ca în Subway Surfers și jocul este foarte colorat și bine randat. Aveți și un buton pentru boost și veți apăsa pe partea laterală a ecranului pentru a vira. Taxiurile sunt complet personalizabile, de la motor și NOS la corp și jante, plus tot felul de desene, simboluri, coarne și altele. Veți avea o serie de pasageri trăzniți de ridicat, tot felul de studenți, petrecăreți, jucători de fotbal american și alții.

Crazy Taxi City Rush

Aveți la dispoziție doar câteva zeci de secunde să vă duceți pasagerul la destinație și apoi treceți imediat la altă misiune și alt pasager. Odată încheiată seria de aproximativ 3 curse, veți primi și bani dacă v-ați încadrat în timpul limită. Muzica de fundal este un punk comercial destul de atractiv, dar puteți folosi și muzica pe care o aveți pe terminalul vostru. Crazy Taxi City Rush se poate juca în portrait sau landscape fără problema și din păcate are și un sistem freemium de energie.

Crazy Taxi City Rush Review (ASUS FonePad 7 FE375CG): endless runner cu gameplay foarte rapid și distractiv, dar prea multe elemente pay to win (Video)

El presupune o bară cu 4 gradații care va permite să jucați doar 4 misiuni pentru că apoi să stați degeaba până se umple bara. Totuși puteți să vizionați un clip/reclama pentru a putea încărca o unitate în acea bară. Veți putea și să închiriați taxiurile nefolosite din garajul vostru pentru extra profit. Jocul e plin de reclame, timere și mecanisme freemium sau pay to win, care devin enervante uneori. Am apreciat totuși level designul aici și feelingul jocului, plus customizarile variate ale mașinii. Jocul e distractiv, are personaje trăznite și primește nota 8.7 din 10 de la noi. îl descărcați de aici.

Puteți urmări disponibilitatea tabletei pe eMAG.ro.

Crazy Taxi City Rush Review (ASUS FonePad 7 FE375CG)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×