Ski Safari 2 Review (ASUS ZenPad 7.0): distractiv şi haios cu schiurile la vale, dar parcă prea uşor (Video)

890 ori
<b>Ski Safari 2 Review (ASUS ZenPad 7.0): distractiv şi haios cu schiurile la vale, dar parcă prea uşor (Video)</b>Atunci c&acirc;nd am testat tableta ASUS ZenPad 7.0, am considerat că e cazul să aruncăm o privire şi asupra unui joc pe acest device, iar titlul ales a fost Ski Safari 2. El a debutat pe iOS cu ceva vreme &icirc;n urmă şi sosea pe Android pe 30...

Atunci când am testat tableta ASUS ZenPad 7.0, am considerat că e cazul să aruncăm o privire şi asupra unui joc pe acest device, iar titlul ales a fost Ski Safari 2. El a debutat pe iOS cu ceva vreme în urmă şi sosea pe Android pe 30 septembrie.

Acesta este un joc casual, gratuit in Play Store şi care pe iOS costă 2 euro. Titlul de faţă implica alunecarea la vale pe schiuri sau snowboard, în vreme ce sunteţi urmăriţi de o avalanşă. Dacă vă veţi lovi de un obstacol, precum un bolovan va trebui să faceţi rapid tap pe ecran pentru a reveni pe schiuri, altfel sunteţi ajunşi de intemperii.

Se poate alege între Evana şi Sven ca personaje ce se dau pe pârtii, iar pe aceste personaje le puteţi personaliza cumpărând noi haine, vehicule şi powerupuri. Pe măsură ce schiaţi veţi aduna şi monede şi îndeplini obiective, marcate cu steluţe, ce vă permit să faceţi level up. Scopul în Ski Safari 2 e să rulaţi cât mai mulţi metri şi să faceţi scoruri cât mai mari, prin multipliere şi tot soiul de trickuri pe schiuri sau snowboard.

Ski Safari 2

Aceste trickuri aduc cu cele de la skateboard şi la un moment dat veţi sparge cabane, merge în cârcă unui mamut, rula pe un cub de gheaţă, pinguin, Yeti sau chiar veţi fi luaţi pe sus de vulturi. Jocul are 3 medii principale: zăpadă, Jurassic şi deşert, recent primind şi un update de Halloween. Grafica e colorată şi animaţiile variate, evoluţia fiind clară faţă de precedentul Ski Safari.

La un moment dat vă veţi trezi că va dati pe pârtie cu un pat sau o cadă, lucrurile devenind haioase când mai luaţi la pachet şi câţiva pinguini. Veţi putea face trickurile prin swipe-uri şi dacă ţineţi apăsat pe ecran vă veţi roti pentru a obţine un boost de viteză la aterizare. Jocul include şi un multiplayer, care implică rularea acestui titlu pe terminale aflate în aceeaşi reţea WiFi. Din ce am inteles puteti incurca alti gameri intorcandu-le ecranul invers sau punandu-le bulgări in cale.

Ne-am distrat de minune cu acest titlu, dar marea sa problema e că e mult prea uşor. Poţi foarte bine să mănânci o supă, să te uiţi la TV sau să stai la computer în vreme ce te joci, dificultatea fiind foarte scăzută. Punctele se adună singure practic, câtă vreme nu te întâlneşti cu o stâncă. Îi acordăm jocului nota 9 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

ASUS ZenPad 7.0, prețuri actualizate:

Review Ski Safari 2, prezentat pe tableta ASUS ZenPad 7.0

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×