Compania taiwaneză CPT prezintă o serie de panouri transparente pentru smartphone-uri și tablete În cadrul expoziției Display Taiwan 2014 (Video)

736 ori
<b>Compania taiwaneză CPT prezintă o serie de panouri transparente pentru smartphone-uri și tablete În cadrul expoziției Display Taiwan 2014 (Video)</b>Cu toate că IFA 2014 este expoziția mult așteptată de către toți împătimiții de smartphone-uri și device-uri inteligente, zilele acestea în Taiwan se desfășoară un eveniment numit Display Taiwan 2014, locație în care cei de la...

Cu toate că IFA 2014 este expoziția mult așteptată de către toți împătimiții de smartphone-uri și device-uri inteligente, zilele acestea în Taiwan se desfășoară un eveniment numit Display Taiwan 2014, locație în care cei de la Mobilegeeks.com au fost prezenți.

Printre alte produse uimitoare, aceștia au regăsit și standul celor de le CPT (Chunghwa Picture Tubes), o companie de origine taiwaneză ce produce soluții de panouri pentru diverse dispozitive. în cadrul acestui stand, s-au făcut remarcate în special o serie de display-uri transparente cu diferite dimensiuni: 11.4 inch, 9 inch și 4.7 inch.

Compania taiwaneză CPT prezintă o serie de panouri transparente pentru smartphone-uri și tablete În cadrul expoziției Display Taiwan 2014

în timp ce primele două sunt destinate produselor de tip tablete, ultimul tip de panou este devzoltat pentru smartphone-uri. Cu toate că aceste modele arată destul de bine, aflăm că rezoluția lor este una destul de slabă, mai precis WSVGA, WVGA și WVGA, în funcție de ordinea în care au fost prezentate mai sus.

Compania taiwaneză CPT prezintă o serie de panouri transparente pentru smartphone-uri și tablete În cadrul expoziției Display Taiwan 2014

De asemenea, datorită implementării unei astfel de tehnologii, grosimea unui eventual dispozitiv s-ar putea dovedi a fi una mult mai mare comparativ cu device-urile din prezent. Ni se aduce la cunoștiință faptul că tehnologia din spatele unui display transparent utilizează lumina ambientală pentru iluminarea acestuia. V-ar încânta ca pe viitor să utilizați un smartphone sau o tabletă cu display transparent?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×