Adrenaline Rush Review (Mstar S700): o clonă de Asphalt Overdrive cu grafică fistichie şi gameplay nefinisat (Video)

1.232 ori
<b>Adrenaline Rush Review (Mstar S700): o clonă de Asphalt Overdrive cu grafică fistichie şi gameplay nefinisat (Video)</b>Adrenaline Rush este un joc disponibil gratuit in Play Store, unul dintre acele endless runnere care folosesc automobile ca personaje de "alergătură". Am testat acest titlu pe telefonul Mstar S700, pe care grafică sa fistichie a arătat bine. &nbsp;...

Adrenaline Rush este un joc disponibil gratuit in Play Store, unul dintre acele endless runnere care folosesc automobile ca personaje de "alergătură". Am testat acest titlu pe telefonul Mstar S700, pe care grafică sa fistichie a arătat bine.

Jocul reprezintă o clonă a lui Asphalt Overdrive, prin prisma temei şi abordării sale. Vom putea naviga nu doar pe 3 benzi aici, ci pe aproximativ 6, pentru că avem şi contrasens. Putem face şi takedowns, lovind automobile din lateral, dar distanţele între maşini sunt aproximative şi ne vom trezi că lovim din fata sau spate vehiculul în loc să îl lovim din lateral.

Acest runner are o uşoară senzaţie de GTA, cu nuanţe de cyan şi neon aplicate din belşug pe ecran. Automobilele şi fundalul sunt stilizate precum un desen animat, iar acţiunea e cam prea lentă, chiar şi pentru un joc casual/arcade. Va trebui să apăsăm pe dreapta sau stânga ecranului pentru a schimba direcţia, dar şi să ţinem apăsat puţin apoi.

Adrenaline Rush

În cale aveţi pe lângă automobile şi obstacole, precum ţepi sau mine sau baraje anti viteză şi mai sunteţi urmăriţi şi de poliţie. Scopul e să adunăm destui bani pentru următorul automobil şi unele upgrade-uri. Atunci când ne ciocnim definitiv, putem folosi un revive, dar acela costa destul de mult, in unitati greu de obtinut (o pilula verde). Spre deosebire de alte titluri din acest gen, nu prea avem mult trafic în cale.

Un joc cu grafică interesantă, dar oarecum plicticos Adrenaline Rush primeşte un 7 din 10 de la noi. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Puteți comanda telefonul Mstar S700 (sau afla prețul lui) de aici.

Adrenaline Rush Review (Mstar S700)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×