Sony pregătește lansarea unui smartphone ce va aduce un senzor foto de top; 3 august este ziua dezvăluirii!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.279 ori
<b>Sony pregătește lansarea unui smartphone ce va aduce un senzor foto de top; 3 august este ziua dezvăluirii!</b>&Icirc;n apropierea IFA 2015, este de așteptat ca marii producători din lumea mobilă să ne atragă prin fel și fel de imagini teaser, avalanșă pe care Sony o pornește astăzi. Producătorul japonez tocmai ce a dezvăluit o imagine teaser foarte...

În apropierea IFA 2015, este de așteptat ca marii producători din lumea mobilă să ne atragă prin fel și fel de imagini teaser, avalanșă pe care Sony o pornește astăzi. Producătorul japonez tocmai ce a dezvăluit o imagine teaser foarte sugestivă ce ne promite o cameră foto de top capabilă să realizeze fotografii foarte foarte rapid.

Deși nu primim alte detalii, ne-am putea aștepta la un smartphone cu noul senzor Exmor RS IMX230 de 21 megapixeli. Printre funcțiile oferite de acest modul, avem parte de captură la rezoluție 4K, deschidere f/2.0, dar și un sistem de focalizare de nouă generație în 192 puncte.

Dacă ați urmărit știrile din ultima perioadă, atunci ați aflat și faptul că Moto X Style vine la pachet cu acest senzor de imagine, componentă ce ocupă locul cu numărul 3 în clasamentul DxOMark sub Galaxy Note 4, respectiv Galaxy S6 Edge. Din câte puteți observa și în teaser, data de lansare a acestui device va fi 3 august.

Rămâne de văzut dacă această dată va fi într-adevăr ziua în care Xperia Z5 va debuta oficial, sau dacă este vorba de cu totul și cu totul alt device.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×