Sony pregătește lansarea unui smartphone ce va aduce un senzor foto de top; 3 august este ziua dezvăluirii!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.301 ori
<b>Sony pregătește lansarea unui smartphone ce va aduce un senzor foto de top; 3 august este ziua dezvăluirii!</b>&Icirc;n apropierea IFA 2015, este de așteptat ca marii producători din lumea mobilă să ne atragă prin fel și fel de imagini teaser, avalanșă pe care Sony o pornește astăzi. Producătorul japonez tocmai ce a dezvăluit o imagine teaser foarte...

În apropierea IFA 2015, este de așteptat ca marii producători din lumea mobilă să ne atragă prin fel și fel de imagini teaser, avalanșă pe care Sony o pornește astăzi. Producătorul japonez tocmai ce a dezvăluit o imagine teaser foarte sugestivă ce ne promite o cameră foto de top capabilă să realizeze fotografii foarte foarte rapid.

Deși nu primim alte detalii, ne-am putea aștepta la un smartphone cu noul senzor Exmor RS IMX230 de 21 megapixeli. Printre funcțiile oferite de acest modul, avem parte de captură la rezoluție 4K, deschidere f/2.0, dar și un sistem de focalizare de nouă generație în 192 puncte.

Dacă ați urmărit știrile din ultima perioadă, atunci ați aflat și faptul că Moto X Style vine la pachet cu acest senzor de imagine, componentă ce ocupă locul cu numărul 3 în clasamentul DxOMark sub Galaxy Note 4, respectiv Galaxy S6 Edge. Din câte puteți observa și în teaser, data de lansare a acestui device va fi 3 august.

Rămâne de văzut dacă această dată va fi într-adevăr ziua în care Xperia Z5 va debuta oficial, sau dacă este vorba de cu totul și cu totul alt device.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×