Phablet-ul Samsung Galaxy Note 5 se afișează în cele mai bune randări de până acum; iată cum se prezintă creația sud-coreeană

2.127 ori
<b>Phablet-ul Samsung Galaxy Note 5 se afișează în cele mai bune randări de până acum; iată cum se prezintă creația sud-coreeană</b>Vreme de c&acirc;teva săptăm&acirc;ni am tot văzut imagini blurate, dar și fotografii ale unor huse pregătite pentru Samsung Galaxy Note 5, terminal ce urmează a fi dezvăluit oficial pe data de 13 august &icirc;n New York. Cu aproximativ 2...

Vreme de câteva săptămâni am tot văzut imagini blurate, dar și fotografii ale unor huse pregătite pentru Samsung Galaxy Note 5, terminal ce urmează a fi dezvăluit oficial pe data de 13 august în New York. Cu aproximativ 2 săptămâni rămase până la acest eveniment, iată că astăzi avem parte de fotografii detaliate cu noul phablet.

De această dată primim materiale foarte clare, mai precis o serie de randări create de artistul grafic Ivo Maric. Astfel, putem vedea terminalul din toate unghiurile, dar și remarca faptul că telefonul aduce un panou spate realizat din sticlă curbată, element de design care aparent a fost ales special pentru ca telefonul să fie ceva mai diferit față de Galaxy S6.

În același timp se observă din nou porturile aflate la baza telefonului, locație unde avem difuzorul, jack-ul audio 3.5 mm, microfonul, portul microUSB v2.0, dar și stylus-ul S-Pen de nouă generație aflat în dreapta.

Din ultimele zvonuri ajunse pe web, s-ar părea că Note 5 va aduce un display Super AMOLED de 5.7 inch (2560 x 1440 pixeli), un procesor octa-core Samsung Exynos 7422, 4 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 16 megapixeli capabilă să filmeze la rezoluție 4K Ultra HD, același senzor de pe S6.

De asemenea, la pachet vom mai regăsi o baterie de 3220 mAh, o cameră frontală de 8 megapixeli cu lentile wide la 120 grade, dar și 32, 64 sau 128 GB spațiu intern de stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×