Age of Empires: World Domination lansat pe iOS şi Android; Disponibil gratuit în unele părţi ale globului

900 ori
<b>Age of Empires: World Domination lansat pe iOS şi Android; Disponibil gratuit în unele părţi ale globului</b>Un nou titlu Age of Empires a sosit pe iOS si Android azi, sub numele de Age of Empires: World Domination. Din păcate el trece prin ceea ce se numeşte un soft launch, fiind disponibil doar &icirc;n unele ţări de pe glob, din păcate nu şi &icirc;n...

Un nou titlu Age of Empires a sosit pe iOS si Android azi, sub numele de Age of Empires: World Domination. Din păcate el trece prin ceea ce se numeşte un soft launch, fiind disponibil doar în unele ţări de pe glob, din păcate nu şi în România.

Cu peste 20 de milioane de copii vândute, celebra serie RTS nu este la primul joc pe mobil totuşi. Chiar noi la Mobilissimo.ro am testat jocul Age of Empires: Castle Siege şi din păcate nu am fost prea impresionaţi. Revenind la World Domination, el va permite să controlaţi multiple civilizaţii de-a lungul istoriei şi să retrăiti bătălii epice, folosind şi eroi faimoşi.

Acest AoE oferă o personalizare nelimitată a imperiului, posibilitatea de a crea structuri variate şi a alege un arbore tehnologic potrivit fiecărui imperiu. Peste 100 de eroi legendari sunt incluşi, de la Ioana D'Arc, Regele Arthur la Knut cel Mare. Controlul e bazat pe tap, drag and drop şi swipe, iar pentru cei care vor să facă grinding există şi un mod Auto de luptă.

Cu puţin noroc acest titlu nu va fi o clonă de Clash of Clans şi din câte văd în trailerul de mai sus, grafica respectă abordarea din titlurile mai vechi. Oraşele sunt mult mai mari decât în AoE cel testat de noi şi grafica de desen animat a dispărut din fericire. Aşteptăm jocul şi în România!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×