Angry Birds Go!, probabil jocul anului e acum disponibil gratuit in Play Store, App Store și pe Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 3.281 ori
<b>Angry Birds Go!, probabil jocul anului e acum disponibil gratuit in Play Store, App Store și pe Windows Phone</b>Am așteptat cu sufletul la gură Angry Birds Go!, marcând data de 11 decembrie în calendar, deoarece după cum bine știți sunt mare fan Angry Birds. Ce nu știți e că sunt și mare fan Crash Team Racing și Mario Kart, iar acest joc seamănă mult...

Am așteptat cu sufletul la gură Angry Birds Go!, marcând data de 11 decembrie în calendar, deoarece după cum bine știți sunt mare fan Angry Birds. Ce nu știți e că sunt și mare fan Crash Team Racing și Mario Kart, iar acest joc seamănă mult cu acele titluri.

Pentru a vă scuti de căutare, puteți descărca Angry Birds Go! pentru Android, iOS si WP8 la finalul articolului. Jocul este disponibil gratuit și veți plăti doar dacă vreți cele mai tari mașini din joc, care depășesc chiar și 100 de dolari la un moment dat. Rovio a creat un titlu de curse colorat, care include toate personajele faimoase și desenele Angry Birds și din seria de jocuri de până acum.

Angry Birds Go!

Veți porni cu pasărea roșie și câteva opțiuni de vehicule, pentru a continua cu toate faimoasele păsări și chiar și porci, plus numeroase upgrade-uri aduse mașinilor cu care jucați. Puteți să jucați o cursă standard, una contra cronometru, o cursă versus unu la unu și un nivel Fruit Splat, care e inspirat de Fruit Ninja și implică să loviți o serie de fructe.

Angry Birds Go!

Jocul interacționează cu jucăriile Telepods ca și Angry Birds Star Wars II și veți avea parte și de nivele cu boss, curse contra unor vehicule superdotate pe care se afla personaje celebre din Angry Birds. Le învingeți și le luați mașina, iar apoi veți putea juca cu aceste personaje. Cum vi se pare jocul?

Iata si linkurile de download pentru iOS, Android si Windows Phone!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×