Angry Birds Seasons: Haunted Hogs Review - un joc drăguț de Halloween, puțin cam prea ușor (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.269 ori
<b>Angry Birds Seasons: Haunted Hogs Review - un joc drăguț de Halloween, puțin cam prea ușor (Video)</b>încă o sărbătoare, încă un Angry Birds, de această dată primul release Angry Birds Seasons din colecția 2013. E vorba despre Haunted Hogs, lansat cu ocazia sărbătorii Halloween. Am mai avut până acum două episoade Angry Birds de Halloween,...

încă o sărbătoare, încă un Angry Birds, de această dată primul release Angry Birds Seasons din colecția 2013. E vorba despre Haunted Hogs, lansat cu ocazia sărbătorii Halloween. Am mai avut până acum două episoade Angry Birds de Halloween, dar acesta e cu adevărat înspăimântător. Jocul costă 99 de cenți pe iOS și noi l-am testat pe iPhone 5.

Aveți la dispoziție 30 de nivele noi, pline de case bântuite, cutii fantomă, porci verzi în formă de Frankenstein, lilieci sau chiar un boss final cu masca de Jason X pe față. Casa bântuită și fundalul cu clopote care bat îți dau ușor fiori, mai ales cu acea pictură cu porcul care țipa sau ochiul care clipește de pe perete. Veți vedea și clasicii dovleci de Halloween plasați peste tot în nivel, plus porci zombii sau fantome. Ideea rămâne aceeași: trageți cu păsările din praștie și doborâți suinele verzulii. Sunt incluse aici si pasarea roz care trage cu baloane sau cea care se umfla ca un blowfish.

Angry Birds Seasons: Haunted Hogs

Cutiile transparente sunt principala inovație a jocului și deși veți trece prin ele, în rest ele se comportă ca niște cutii normale și acoperă porcii. Veți avea nevoie de 30 de minute până la o oră pentru a termina cele 30 de nivele, de altfel foarte ușoare. De aceea îi dăm jocului nota 8 din 10 și aflați că îl puteți descărca de aici pe iOS și de aici pe Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×