Archangel review: joc cu atmosferă tip Diablo, dar doar un dungeon crawler anost... (Video)

1.229 ori
<b>Archangel review: joc cu atmosferă tip Diablo, dar doar un dungeon crawler anost... (Video)</b>Archangel este cel mai nou joc pe care l-am testat pe telefonul LG G Flex. Acest titlu costă 2 dolari și îl găsiți în Google Play Store. Avem de-a face aici cu un dungeon crawler, care va permite să jucați în rolul unui arhanghel, care se lupta...

Archangel este cel mai nou joc pe care l-am testat pe telefonul LG G Flex. Acest titlu costă 2 dolari și îl găsiți în Google Play Store. Avem de-a face aici cu un dungeon crawler, care va permite să jucați în rolul unui arhanghel, care se lupta cu demonii.

Jocul ocupa cam 400 MB și vă oferă 30 de nivele, în care veți interacționa cu inamicii folosind gesturi și input touch. Spre exemplu faceți swipe pentru a trece prin inamici, dublu tap pe ecran pentru teleportare și un swipe între ziduri pentru a crea o barieră de foc. Există și alte gesturi în forma unor simboluri sau litere, pentru a declanșa și alte magii, precum cea de înghețare a inamicilor sau înviere a demonilor, pe care îi puteți folosi contra inamicilor.

Archangel review: joc cu atmosfera tip Diablo, dar doar un dungeon crawler anost... (Video)

Archangel oferă 100 de obiecte de adunat și aveți aici și scuturi, săbii, topoare, pandantive, scuturi și căști. Jocul necesită Android 2.3.3 pentru a rula și are o grafică destul de bună. Trebuie să remarc că acest dungeon crawler este ușor de jucat, deci veți trece prin el destul de rapid. Veți ataca demonii apăsând pe ei, pe ecran și va trebui să înfruntați valuri repetitive de inamici.

Din păcate jocul nu sta prea bine la level design, care e foarte repetitiv... De aici și nota de doar 7.5 din 10, iar de apreciat am apreciat doar atmosfera. Descărcați jocul de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat a lui LG G Flex îl puteți afla de mai jos:

Archangel review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×