Smart ID România lansează smartphone-ul ultra rezistent Toughshield R500+

3.106 ori
<b>Smart ID România lansează smartphone-ul ultra rezistent Toughshield R500+</b>Astăzi, 11 februarie, compania Smart ID România anunță lansarea smartphone-ului rezistent la șocuri Toughshield R500+. Acesta dispune de sistemul de operare Android și de o combinație unică de funcționalități de tip consumer. De asemenea, el...

Astăzi, 11 februarie, compania Smart ID România anunță lansarea smartphone-ului rezistent la șocuri Toughshield R500+. Acesta dispune de sistemul de operare Android și de o combinație unică de funcționalități de tip consumer. De asemenea, el integrează și tehnologii de ultimă generație în mobilitatea enterprise: Push-to-Talk, NFC, scanare coduri bare 1D/2D, senzori de proximitate și buton de panică.

Romeo Iacob, director general Smart ID Dynamics S.A, declară: “Construit conform standardelor de robustețe IP67, Toughshield R500+ rezistă la căderi repetate de la 1.2 m pe beton, apă (pana la 1 m), praf, șocuri si vibrații, și condiții extreme: temperatură între - 25 °C la + 85°C, presiune scăzută”.

Smart ID Toughshield R500+

Touthshield R500 beneficiază de un display WVGA de 3.77 inch cu protecție Gorilla Glass 3, un procesor de 1.2 GHz, 4 GB de stocare și de un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Terminalul Toughshield este destinat companiilor cu angajați mobili în teren, în special servicii de urgență, securitate, agenți vânzări, supraveghere medicală la domiciliu, etc.

Smart ID România lansează smartphone-ul ultra rezistent Toughshield R500+

Datorită butonului de panică încorporat, cei aflați în pericol vor fi depistați imediat după apăsarea acestuia. De asemenea, senzorii de mișcare realizează o monitorizare activă 24/7. Toughshield R500+ poate fi achiziționat pentru suma de 2.265 lei de pe idmag.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×