Deadheads Review (Bluboo S1): o picătură de Halo, o picatură de Unreal Tournament, FPS multiplayer generic (Video)

1.518 ori
<b>Deadheads Review (Bluboo S1): o picătură de Halo, o picatură de Unreal Tournament, FPS multiplayer generic (Video)</b>Un joc pe care l-am testat de curând pe smartphone-ul Bluboo S1 a fost și Deadheads, titlul ce poate fi tratat drept o struțo-cămilă ținând cont de jocurile din care s-a inspirat. Pe ici pe colo avem o picătură de Halo, iar Unreal Tournament

Toate shooterele de pe mobil încearcă să fie mai degrabă Counter Strike decât Unreal Tournament sau Halo, dar sunt şi unele care încearcă şi ceva diferit. Deadheads spre exemplu clonează în mod surprinzător Halo şi Unreal Tournament, mai degrabă decât Counter. Jocul e gratuit in Play Store şi a fost testat de noi pe Bluboo S1.

Deadheads

Avem de-a face cu un FPS care pariază mai degrabă pe multiplayer decât pe single player. Avem şi misiuni single player ce e drept, dar sunt prea plictisitoare şi au level design prea simplu. În ele trebuie doar să alergăm cu un energy pod de la un punct A la un punct B şi să facem asta de câteva ori, fugăriţi de valuri de alieni. În schimb în multiplayer avem modurile de joc Team Deathmatch, Elimination, Infected şi Mayhem.

Deadheads

Preferatul meu a fost Team Deathmatch, deşi se întâmplă ceva suspect aici. De mult prea multe ori am văzut gameri care stau nemişcaţi sau nu ripostează când trag în ei. Fie producătorul jocului a pus boţi să credem că sunt mai mulţi gameri şi servere uşor de găsit, fie pur şi simplu s-a nimerit să dau peste oameni cu conexiune slabă. Grafica nu e rea deloc, armele arată excelent, dar durează ceva până le deblocăm.

Deadheads

Deblocările se fac pe bază de cărţi de joc şi putem face rost şi de skin-uri pentru arme şi personaje. Mânuim shotgun-uri, arme laser, mitraliere, C4, grenade ba chiar şi un soi de revolver la un moment dat. Apare şi un pic de auto aim care ne ajută să ţintim mai uşor inamici, iar controlul e bine implementat, poate minus butonul de tras, care e puţin cam mare.

La level design am impresii mixte, aşa că sunt încântat de nivelele nimerite în multiplayer şi nu prea de cele din single player. Pentru un shooter SF de mobil Deadheads nu sta chiar rău şi s-a mişcat excelent pe Bluboo S1, cu al său ecran edge to edge imersiv. Vă recomand să încercaţi acest FPS (Android, iOS), fie şi numai pentru că în zona de shootere SF nu prea avem alternative. Îi acordăm o notă de 8.5 din 10.

Bluboo S1 prețuri actualizate:

Prezentare joc Deadheads pe Bluboo S1

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×