Bomb Squad Review (Allview X2 Soul Lite): cel mai tare party game pe care îl poţi juca cu prietenii (Video)

1.788 ori
<b>Bomb Squad Review (Allview X2 Soul Lite): cel mai tare party game pe care îl poţi juca cu prietenii (Video)</b>Am aflat de Bomb Squad la sugestiile unor cititori Mobilissimo.ro şi nu &icirc;n fiecare zi se &icirc;nt&acirc;mplă să găseşti un party game de genul. L-am testat pe Allview X2 Soul Lite, al cărui preț &icirc;l puteți afla de pe Compari.ro. Titlul...

Am aflat de Bomb Squad la sugestiile unor cititori Mobilissimo.ro şi nu în fiecare zi se întâmplă să găseşti un party game de genul. L-am testat pe Allview X2 Soul Lite, al cărui preț îl puteți afla de pe Compari.ro. Titlul e gratuit in Play Store şi are câţiva ani vechime.

El datează de câţiva ani şi aminteşte puţin de Bomberman, doar că varietatea mini game-urilor e mai mare. Veţi putea lovi inamicii cu pumnul, aruncă bombe, ridica obiecte şi inamici şi sări. Odată ce ţineţi apăsat unul dintre cele 4 butoane de acţiune veţi alerga, ceea ce va permite să vă luaţi avânt şi să aruncaţi bombele mai departe, dar şi să daţi mai tare cu pumnul. E savuros să îţi arunci şi inamicul de pe o platformă în abis.

Jocul are o fizică excelentă şi nici grafica nu arată rău. Bomb Squad e disponibil pe Mac, Ouya, Linux şi Android şi suporta până la 8 gameri, fie în gameplay local sau prin reţea. Pe lângă duelurile în arenă cu gameri reali, aveţi şi un soi de mod campanie, care simulează atât valuri de inamici ce aruncă cu bombe în voi, cât şi un meci de fotbal american, în care trebuie să duceţi un steag la touchdown în vreme ce sunteţi bombardaţi.

Bomb Squad Review (Allview X2 Soul Lite): cel mai tare party game pe care îl poţi juca cu prietenii (Video)

Există şi hockey cu bombe şi o cursă contra timp, plină de bombe şi mine în cale. Proiectilele sunt variate şi pot include mine antipersoana, sticky bombs, care vă pot chiar lipi de inamici şi bombe cu explozie întârziată. Pentru a juca în competiţiile online şi va înscrie scorurile în top trebuie să cheltuiţi bilete, pe care le primiţi zilnic sau dacă realizaţi performante.

Imaginaţi-vă 4 prieteni într-un apartament la o petrecere, cu popcorn şi bere, jucându-se întregi sesiuni din Bomb Squad. Pentru mine e un înlocuitor de Worms, în ideea ca nu necesită la fel de mult timp, din fericire. Nota pentru acest titlu este de 9.3 din 10 şi îl puteţi descărca de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview X2 Soul Lite, prețuri actualizate:

Review Bomb Squad prezentat pe Allview X2 Soul Lite

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×