Bubble Witch 2 Saga Review (Allview A5 Smiley): există viață și după Candy Crush (Video)

1.526 ori
<b>Bubble Witch 2 Saga Review (Allview A5 Smiley): există viață și după Candy Crush (Video)</b>Nu îmi place jocul Candy Crush Saga din principiu, dar am zis să încerc un joc în aceeași idee, Bubble Witch 2 Saga, oferit tot de către King. Jocul e disponibil gratuit și l-am testat pe telefonul Allview A5 Smiley, pe care îl puteți câștiga...

Nu îmi place jocul Candy Crush Saga din principiu, dar am zis să încerc un joc în aceeași idee, Bubble Witch 2 Saga, oferit tot de către King. Jocul e disponibil gratuit și l-am testat pe telefonul Allview A5 Smiley, pe care îl puteți câștiga la un concurs Mobilissimo.ro.

în acest titlu va trebui să trageți cu bile din partea inferioară a ecranului către cea superioară, pe principiul 3 bile alăturate de aceeași culoare se dizolvă. Ca și Candy Crush, acest joc da dependența și ca și acel titlu și aici aveți vieți limitate și puteți cere unele în plus de la prietenii de pe Facebook, ceea ce e mai rău decât spamul, zic eu. Singura parte bună a integrării Facebook e că va fi salvat progresul și veți putea continua jocul și dacă vă logați pe alt terminal.

Aveți la dispoziție și powerupuri și puteți înlocui 2 bile care urmează la rând. în multe nivele veți avea un număr limitat de bubbles cu care să trageți și bonusuri speciale care va înmulțesc punctele. Printre powerupuri se număra o bilă care se potrivește cu orice culoare sau una de foc, care dizolvă tot în calea sa. Există 3 tipuri de nivele: curățați partea superioară a ecranului, salvați animalele înconjurate de bile și eliberați fantoma, aflată pe o platformă rotitoare de bile.

Jocul include 70 de nivele, iar King vă adăugă și altele pe viitor. Jocul e distractiv în doze mici, dar nu aduce nimic cu adevărat nou conceptului de bubble popping. îi dăm notă 7 din 10 și descărcați jocul de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview A5 Smiley prețuri actualizate:

Bubble Witch 2 Saga Review (Allview A5 Smiley)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×