Pegatron va obține venituri de peste 33 de miliarde de dolari În 2014, În special datorită terminalelor iPhone și iPad

582 ori
<b>Pegatron va obține venituri de peste 33 de miliarde de dolari În 2014, În special datorită terminalelor iPhone și iPad</b>Unul dintre marii parteneri hardware Apple, în afară de Foxconn este Pegatron, care are estimări foarte optimiste pentru acest an. Se pare că firma asiatica se pregătește să obțină venituri consolidate de 33.3 miliarde de dolari în acest an....

Unul dintre marii parteneri hardware Apple, în afară de Foxconn este Pegatron, care are estimări foarte optimiste pentru acest an. Se pare că firma asiatica se pregătește să obțină venituri consolidate de 33.3 miliarde de dolari în acest an.

Generatoarele principale de venit sunt terminalele iPhone și iPad, cu accentul pe noile modele ce vor fi livrate în trimestrul 3. E cel mai probabil vorba despre iPhone 6 în cele două versiuni ale sale, dar și noul iPad Air și poate și un nou iPad Mini. Există zvonuri că alte ODM-uri ca Wistron sau Compal Electronics au preluat o parte din comenzile celor de la Foxconn sau Pegatron, dar acele companii nu sunt destul de mari pentru a lua în primire grosul comenzilor.

Foxconn și Pegatron rămân parteneri cheie pentru Apple, în special când vine vorba de noile modele iPhone. Liniile de producție ale celor de la Pegatron din Shanghai și Kunshan se afla în pregătire pentru produsele Apple încă din luna mai. între timp Foxconn creează roboți speciali pentru a produce iPhone-urilor viitorului. Cu un nume ca Pegatron, mă aștept ca și această firmă să își investească miliardele în roboți pentru linia de producție.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×