Windows Mobile 6, in curand pe Samsung BlacJack?

1.571 ori
<b>Windows Mobile 6, in curand pe Samsung BlacJack?</b>Va amintiti de celebrul Samsung BlackJack? Din nefericire pentru unii, si din fericire pentru multi utilizatori, se pare ca upgrade-ul telefonului la Windows Mobile 6 se va produce in aceasta luna. De mentionat este faptul ca avem de-a face cu un zvon,...

Va amintiti de celebrul Samsung BlackJack? Din nefericire pentru unii, si din fericire pentru multi utilizatori, se pare ca upgrade-ul telefonului la Windows Mobile 6 se va produce in aceasta luna.

De mentionat este faptul ca avem de-a face cu un zvon, dar un astfel de lucru nu ar trebui sa fie un impediment. Se pare ca atat AT&T, cat si Samsung au confirmat dotarea smartphone-ului cu o versiune modificata a sistemului de operare Windows Mobile 6. BlackJack va fi disponibil intr-o astfel de varianta incepand cu data de 17 septembrie. Update-ul va fi efectuat cu ajutorul unui download pus la dispozitie de operatorul folosit.

Nu stim inca momentul cand va fi pusa in vanzare o varianta a lui Samsung BlackJack, cu Windows Mobile 6 preinstalat. Datorita acestui update de sistem de operare, procesul de “imbatranire” a acestui handset va fi incetinit, cel putin pana la o lansare a unui succesor demn de acest terminal. Iata ca Windows Mobile este inca destul de folosit de numerosi producatori de telefoane mobile, drept principal sistem de operare, in conditiile in care studiile arata ca pana in 2012 majoritatea smartphone-urilor vor fi dotate cu Linux.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×