Defenders 2 Tower Defense CCG Review (HTC One A9): un tower defense modern cu cărţi de joc colecţionabile şi vrăji (Video)

1.421 ori
<b>Defenders 2 Tower Defense CCG Review (HTC One A9): un tower defense modern cu cărţi de joc colecţionabile şi vrăji (Video)</b>Genul tower defense evoluează, ca &icirc;ntreg gamingul de altfel, iar printre cele mai proeminente titluri de genul se număra Defenders 2. Jocul e gratuit in Play Store şi a fost testat de noi pe HTC One A9. &nbsp; ​ Lansat la &icirc;nceput de...

Genul tower defense evoluează, ca întreg gamingul de altfel, iar printre cele mai proeminente titluri de genul se număra Defenders 2. Jocul e gratuit in Play Store şi a fost testat de noi pe HTC One A9.

Lansat la început de ianuarie, acest joc vine de la Nival Game Studio şi aduce 40 de turnuri, 20 de vrăji şi 29 de boshi. Turnurile şi vrăjile vin sub formă de cărţi de joc, care se pot combina între ele pentru a creşte în statistici. Există 47 de ținte de atins, avem şi IAP-uri şi monede pe care le primim după lupte. Veţi avea nevoie de Internet pentru a juca Defenders 2 şi conceptul de bază e simplu: plasaţi turnuri în pătrate predefinite.

Uneori aceste pătrate abundă, alteori sunt în număr foarte mic, sau ascunse de structuri ce trebuie doborâte. Inamicii vin în valuri, ce pot fi chemate mai devreme pentru a primi extra resurse de construcţie (practic un soi de picături de ploaie). Vrăjile sunt gheaţă, fulger, otravă şi multe altele, ce trebuie deblocate pe parcurs si au perioada de cooldown.

Defenders 2 Tower Defense

Harta include timere pentru regiunile pe care le puteţi debloca şi veţi putea chiar adjudeca mine de argint, ce aduc resurse în plus odată la câteva ore. Animaţiile trollilor şi goblinilor care va atacă sunt foarte variate şi am văzut extrem de multe unităţi cu design unic, ceea ce e de apreciat. Spre deosebire  de alte jocuri tower defense, în acesta inamicii nu distrug instant baza voastră când ajung la ea, ci fură resurse şi trebuie să ajungă cu ele înapoi la baza lor.

Veţi putea plasa turnuri cu ghiulele, săgeţi, otravă, gloanţe şi multe altele, ce pot fi si actualizate. Am regretat faptul că suntem forţaţi să jucăm în portrait, dar în rest jocul e atractiv. Îi acordăm nota de 9 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui HTC One A9, îl puteți afla de mai jos:

Review Video „Defenders 2: Tower Defense CCG”, prezentat pe telefonul HTC One A9

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×