Dream Chaser review: endless runner cu mult feeling, dar foarte greu (Video)

1.171 ori
<b>Dream Chaser review: endless runner cu mult feeling, dar foarte greu (Video)</b>Lista de endless runnere din ziua de azi este... fara sfarsit, iar Temple Run si Subway Surfers sunt doar doua nume din zecile care apar in fiecare an. Pe lista se afla si Dream Chaser, testat de noi la Mobilissimo.ro pe iPhone 5. &nbsp; Jocul vine de la...

Lista de endless runnere din ziua de azi este... fara sfarsit, iar Temple Run si Subway Surfers sunt doar doua nume din zecile care apar in fiecare an. Pe lista se afla si Dream Chaser, testat de noi la Mobilissimo.ro pe iPhone 5.

Jocul vine de la Chillingo si este disponibil gratuit in App Store. Avem de-a face cu un endless runner, care in mod surprinzator are si poveste, fie ea si superficiala. Acest runner 3D va pune in pielea lui Nito, un spirit nocturn care trebuie sa gaseasca cristale. Veti aduna tot soiul de sfere luminoase care va vor creste acceleratia printr-un boost special de viteza, cu 3 praguri.

Cand atingeti ultimul prag si sferele devin verzi, viteza jocului devine aproape imposibila. In cale va vor sta tot felul de capcane si monstruleti, de la roti zimtate, la porti care se inchid sau gropi fara fund. Grafica jocului arata bine, senzatia de viteza e excelenta, dar e enervant nivelul de dificultate din Dream Chaser.

Dream Chaser review: endless runner cu mult feeling, dar foarte greu (Video)​

De asemenea aveti la dispozitie doar 15 vieti, dupa care trebuie sa asteptati multe minute pentru a putea juca din nou. Exista din fericire si un mod endless unde nu aveti oprelisti de acest gen. In  modul Story aveti 26 de misiuni, care sunt tare repetitive. Ii acordam acestui titlu o nota de 7.8 din 10 si il descarcati de aici.

Prețul telefonului îl puteți afla aici.

Dream Chaser Review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×