Epoch review: shooter SF original, cu o grafică și atmosferă excelentă (Video)

1.285 ori
<b>Epoch review: shooter SF original, cu o grafică și atmosferă excelentă (Video)</b>LG Optimus G (preț telefon aici) ne-a impresionat cu rezultatele sale bune în benchmark-uri, așa că am decis să îl testăm GPU-ul și cu un joc. E vorba despre Epoch, un cover shooter disponibil la reducere în Google Play Store, la prețul de 99 de...

LG Optimus G (preț telefon aici) ne-a impresionat cu rezultatele sale bune în benchmark-uri, așa că am decis să îl testăm GPU-ul și cu un joc. E vorba despre Epoch, un cover shooter disponibil la reducere în Google Play Store, la prețul de 99 de cenți.

Titlul folosește tehnologie Unreal Engine este un shooter static, care va permite totuși să vă mișcați între zone de protecție. Creat de către Uppercut Games, acest titlu ocupa 500 MB și arata fantastic pe ecranul telefonului pe care l-am testat. Totul se întâmplă într-un univers post-apocaliptic, în care controlăm un robot, pe care îl putem upgrada cu diferite tipuri de armuri, rachete, abilități, mitraliere și altele.
​

Epoch Android Gameplay

Nivelul personajului va crește și după fiecare misiune veți primi bani, pe care îi cheltuiți pe upgrade-uri. Prin gesturi swipe pe ecranul handsetului veți mișca personajul între zone de acoperire și vă veți feri de proiectilele inamicilor. Uneori nici cover-ul nu va fi de ajuns, în fata razelor laser sau a grenadelor, deci va trebui să trageți primii sau să schimbați acoperirea, sărind la un nivel superior sau evitând împușcăturile cu un salt.

Jocul are până și o poveste, dezvăluită printr-o serie de mailuri, interceptări și scrisori apărute după fiecare misiune. Aveți și un soi de Endless Mode numit Arenă, cu valuri de inamici și o dificultate sporită. Jocul e tare distractiv, dar upgrade-urile costa cam mult, de aceea îi acordăm nota 9.8 din 10 și îl descărcați de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×