Flappy Bird, o poveste a frustrării și a unui joc ce ar putea fi tras pe linie moartă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.964 ori
<b>Flappy Bird, o poveste a frustrării și a unui joc ce ar putea fi tras pe linie moartă (Video)</b>în aceste zile toată lumea vorbește despre un joc pentru mobil, care nu e nici shooter, nici RPG și nici măcar joc de curse. El ocupa în jur de 800 Kb și se numește Flappy Bird. A provocat atât de multe pasiuni încât unii se manifestă violent...

în aceste zile toată lumea vorbește despre un joc pentru mobil, care nu e nici shooter, nici RPG și nici măcar joc de curse. El ocupa în jur de 800 Kb și se numește Flappy Bird. A provocat atât de multe pasiuni încât unii se manifestă violent pe temă sa, iar producătorul amenință că scoate jocul din magazinele online.

Flappy Bird a fost creat de către Dong Nguyen și vine cu o grafică pixelata și clasicele "țevi" din Mario. Voi controlați o pasăre care aduce cu țestoasele din Mario și trebuie să o strecurați printre țevi. Controlul e extrem de simplu: apăsați pe ecran pentru a crește altitudinea înaripatei. Jocul a devenit atât de viral, mai ales că e și gratuit încât creatorul său a ajuns să câștige 50.000 de dolari pe zi din reclame.

Ieri Nguyen anunța că va scoate jocul de pe App Store și din Google Play Store în 22 de ore pentru că "nu mai suportă" presiunea din partea tuturor. Avem un bunic care a luat-o razna din cauza jocului după cum se vede în clipul de mai jos și Twitterul si Facebook-ul sunt pline de oameni care se enervează sau se bucura de evoluția lor în acest joc.

Secretul aici e nivelul crescut de dificultate al acestui titlu. Veți muri la primul obstacol de nenumărate ori și vă veți crește tensiunea încercând să treceți de 10 puncte. Flappy Bird e un hit, asta e sigur, dar nu vi se pare că se exagerează puțin cu acest joc?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×