Go!Go!Go! Racer Review (Allview C6 Quad 4G): frenezie japoneză Într-un endless runner cu mașini (Video)

1.120 ori
<b>Go!Go!Go! Racer Review (Allview C6 Quad 4G): frenezie japoneză Într-un endless runner cu mașini (Video)</b>Dacă ați urmărit orice desen animat japonez, de la Pokemon la Sailor Moon, veți cunoaște faptul că există o ușoară frenezie în acele producții, cu personaje care debordează de energie și entuziasm. Ei bine, această senzație se aplică și...

Dacă ați urmărit orice desen animat japonez, de la Pokemon la Sailor Moon, veți cunoaște faptul că există o ușoară frenezie în acele producții, cu personaje care debordează de energie și entuziasm. Ei bine, această senzație se aplică și la jocul Go!Go!Go! Racer, un endless runner cu mașini, disponibil gratuit in Play Store.

Am testat jocul pe telefonul Allview C6 Quad 4G, pe care vi l-am oferit la concurs. în acest titlu mașinile sunt văzute de sus și veți putea realiza o serie de combo-uri, ce implică evitarea în ultima clipa a unei ciocniri cu automobilele din fața voastră. Jocul are o grafică în stil manga și în fundal se aude o voce feminină, entuziastă, care anunța diferitele combo-uri și powerupuri din joc.

Go!Go!Go! Racer Review (Allview C6 Quad 4G): frenezie japoneză Într-un endless runner cu mașini (Video)​

Din păcate în Go!Go!Go! Racer combustibilul se termină rapid, deci nu vă veți bucura de endless runner mai mult de un minut. Ideea e să ajungeți la checkpoint până să fie gata benzină și pentru asta va trebui să creșteți viteza automobilului cumva. Puteți schimba benzile și chiar sări peste mașini, dar și aduna aur, cheltuit pe upgrade-uri de motor sau consum.

Traficul vă va încetini, iar titlul pune la bătaie peste 60 de automobile, în cazul în care vă întrebați. Puteți folosi și personaje cu abilități speciale și să vă înscrieți într-un leaderboard via Facebook. îi acordăm lui Go!Go!Go! Racer nota 7.5 din 10 și îl descărcați de aici.

Prețul lui Allview C6 Quad 4G îl puteți afla de aici.

Go!Go!Go! Racer Review (Allview C6 Quad 4G)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×