Godzilla Smash3 review (Samsung Galaxy S5): un fel de Candy Crush cu tile-uri radioactive și Godzilla În fundal luptându-se (Video)

1.302 ori
<b>Godzilla Smash3 review (Samsung Galaxy S5): un fel de Candy Crush cu tile-uri radioactive și Godzilla În fundal luptându-se (Video)</b>Filmul Godzilla are deja câteva săptămâni la cinematografe și nu puteau lipsi și jocurile asociate. Avem nu mai puțin de 2 titluri de această dată, unul de actiune și unul în genul Candy Crush. Azi ne ocupăm de al doilea joc, numit Godzilla...

Filmul Godzilla are deja câteva săptămâni la cinematografe și nu puteau lipsi și jocurile asociate. Avem nu mai puțin de 2 titluri de această dată, unul de actiune și unul în genul Candy Crush. Azi ne ocupăm de al doilea joc, numit Godzilla Smash3, pe care l-am testat pe Samsung Galaxy S5, primit de la Cosmote România.

Acest joc este genul de titlu care implică unirea a mai multe bule alăturate de aceeași culoare pentru a câștiga. Titluri în acest gen sunt Candy Crush sau Frozen Free Fall, dacă vreți repere. Diferența aici este că în partea de sus a ecranului, fiecare mutare a voastră devine un atac al șopârlei uriașe. Astfel, conectăm câteva tile-uri albastre și lovim un elicopter cu damage mic, tile-urile galbene aduc damage mai mare și cele portocalii cel mai mare damage posibil.

Godzilla Smash3 review (Samsung Galaxy S5): un fel de Candy Crush cu tile-uri radioactive și Godzilla În fundal luptându-se (Video)​

Avem și combo-uri declanșate de tile-urile care fac tot rândul să explodeze. Putem uni aceste biluțe colorate pe orizontală, verticală sau diagonală, câtă vreme ele au aceeași culoare. Există și tile-uri care cresc viața lui Godzilla sau care adună energie specială pentru un jet nuclear scuipat de șopârlă. Vă veți confrunta cu tancuri, bărci, elicoptere și avioane, fiecare cu nivel de viață diferit.

în plus, există și bătălii cu câte un boss MUTO, știți voi creaturile gigantice din film. Smash3 aduce 80 de nivele de gameplay, devine plictisitor rapid și uneori chiar frustrant. îi dăm o notă de 6.5 din 10 și îl puteți descărca de aici pentru Android, respectiv de aici pentru iOS.

Samung Galaxy S5 prețuri actualizate:

Godzilla Smash3 review

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×