GTA San Andreas review: un remake excelent, cu atmosferă perfectă "de cartier", unele buguri (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 4.505 ori
<b>GTA San Andreas review: un remake excelent, cu atmosferă perfectă "de cartier", unele buguri (Video)</b>Ne-ați cerut în mod repetat pe YouTube o recenzie a jocului GTA San Andreas, lansat săptămâna trecută pe iOS. Astăzi vă prezentăm recenzia în cauză, cu mențiunea că am testat acest joc pe iOS, iar el a costat 7 dolari. Titlul a sosit între...

Ne-ați cerut în mod repetat pe YouTube o recenzie a jocului GTA San Andreas, lansat săptămâna trecută pe iOS. Astăzi vă prezentăm recenzia în cauză, cu mențiunea că am testat acest joc pe iOS, iar el a costat 7 dolari. Titlul a sosit între timp și pe Android ieri.

Am jucat acest joc pe un iPad Mini și nu am avut probleme cu frame rate-ul sau cu gameplay-ul. Trebuie remarcat aici și faptul că există unele buguri, precum personaje care trec prin texturi sau resetări din senin ale aplicației. în rest, jocul este perfect, păstrând atmosfera și aroma lui San Andreas din 2004. Aveți la dispoziție un univers open world uriaș, care acoperă orașele Las Vegas, Los Angeles și San Francisco. îl controlați pe CJ, un tânăr întors în orașul natal și care se alătura unei bande de răufăcători.

El urcă în ierarhia sa prin pași mici precum pictarea de grafitti în tot orașul cu simbolul găștii, împușcături drive by, asasinate cheie și livrări de materiale ilegale. Puteți să vă țineți de zecile de misiuni din joc sau pur și simplu să cutreierati orașele uriașe, fie făcând pe taximetristul, fie provocând haos prin deturnarea de mașini sau trăgând în oameni de rând care trec pe stradă.

GTA San Andreas

Controlul automobilelor este mai bun în San Andreas decât în GTA III, iar Rockstar a pus la dispoziție opțiuni de control precum  butoane separate pentru dreapta/stânga, thumbstick virtual și altele. Pe lângă activitățile violente, aveți la dispoziție și unele acțiuni mai... lumești, precum posibilitatea de a merge la sală, a face mușchi și a învăța noi mișcări de bătaie. Veți putea juca biliard, merge la fast food sau pur și simplu să tăiati frunza la câini cât e ziua de lungă.

GTA San Andreas

Jocul ocupa 2 GB și avem la dispoziție actori vocali excelenți, care întrețin atmosfera de "cartier" pe care o emana acest titlu. Vehiculele sunt variate aici, de la banală bicicletă la un supercar sau o motocicletă de poliție. Veți avea la dispoziție și salvari în cloud dacă folosiți un cont Rockstar, altfel aveți cam 6 salvari în joc.

GTA San Andreas oferă zeci de ore de gameplay distractiv, violent, distructiv, profan și tot ce mai doriți. Jocul e desăvârșit și primește nota de 9.7 din 10. îl descărcați de aici pentru iOS sau de aici pentru Android.

Prețul tabletei îl puteți afla de aici.

Grand Theft Auto: San Andreas

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×