Hellrider Review (ASUS Zenfone 2): o combinaţie între ZigZag şi Snow Roll cu un aer rock (Video)

735 ori
<b>Hellrider Review (ASUS Zenfone 2): o combinaţie între ZigZag şi Snow Roll cu un aer rock (Video)</b>Ca orice hituri care se respectă, jocurile ZigZag şi Snow Roll au primit clone, iar &icirc;n cele din urmă conceptele acestor titluri au fost combinate sub forma lui Hellrider. Jocul a fost testat pe ASUS ZenFone 2 şi e disponibil gratuit in Play...

Ca orice hituri care se respectă, jocurile ZigZag şi Snow Roll au primit clone, iar în cele din urmă conceptele acestor titluri au fost combinate sub forma lui Hellrider. Jocul a fost testat pe ASUS ZenFone 2 şi e disponibil gratuit in Play Store. El a fost lansat în luna aprilie şi vine de la Anji Games.

Avem de-a face cu un titlu one touch, în care controlăm un motociclist, care navighează în zigzag într-un mediu dur, plin de lavă şi capcane. Veţi apăsa pe ecran fix în momentul în care vă apropiaţi de una din marginile mediului de condus sau de o capcană, pentru a încerca să evitaţi obstacolul. Există şi bătălii cu câte un boss, care implică pur şi simplu să le aruncaţi înapoi grenadele care vin spre voi.

Există 4 personaje aici şi 5 zone pline de capcane şi randate destul de drăguţ şi original, cu influenţe 16 bit. Am apreciat în special muzica electronică din fundal şi faptul că jocul se bazează doar pe reclame pentru a vă oferi diferite bonusuri. Spre exemplu puteţi obţine o viaţă în plus, debloca anumite powerupuri sau chiar obţine o viaţă pe datorie vizionând o reclamă.

Hellrider

De obicei vedeţi întâi reclamă şi apoi primiţi viaţa, dar în acest titlu facem o excepţie şi primim întâi viaţă şi apoi trebuie să vedeti reclama. Dacă vreţi să vă salvaţi checkpointurile e iar o reclamă la mijloc şi totul e făcut parcă pentru a evita să cheltuiţi bani, ceea ce e bine. Titlul se poate juca în portrait sau landscape şi îmi place mai degrabă întreg conceptul său şi faptul că se bazează pe reclame şi nu IAP.

Şi grafică şi muzica sunt plăcute aici. Îi acordăm nota 9 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Asus Zenfone 2 prețuri actualizate:

Review Hellrider, prezentat pe telefonul ASUS Zenfone 2

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×