Indestructible Review: bătălii pe 4 roți cu lasere și rachete, foarte distractiv În multiplayer (Video)

1.292 ori
<b>Indestructible Review: bătălii pe 4 roți cu lasere și rachete, foarte distractiv În multiplayer (Video)</b>Atunci când am avut în teste tableta Allview Alldro 3 Speed Duo am profitat de ocazie să testăm un joc de la Glu Mobile numit Indestructible. Titlul vine de la Glu Mobile, ocupa în jur de 100 MB și necesită Android 2.1 sau o versiune ulterioară....

Atunci când am avut în teste tableta Allview Alldro 3 Speed Duo am profitat de ocazie să testăm un joc de la Glu Mobile numit Indestructible. Titlul vine de la Glu Mobile, ocupa în jur de 100 MB și necesită Android 2.1 sau o versiune ulterioară. Ca de obicei pentru titlurile Glu Mobile, jocul e gratuit, dar trebuie să plătiți pentru cumpărăturile realizate în aplicație.

Ideea e simplă: controlați un automobil tunat special pentru bătălii și vă confruntați cu valuri de inamici. Grafică este una 3D, iar arenele sunt nivelate, astfel că puteți sări peste dealuri, cădea de la înălțime și urcă pe o rampă la un nivel superior. Aveți rachete, lasere, mitraliere și tot soiul de alte arme pe care le puteți monta pe vehicul, evident contra cost. în multiplayer puteți avea 4 jucători în timp real și moduri de joc precum Capture the Flag, Death Match sau Recover the Charge.

De-a lungul diferitelor niveluri și între valurile de inamici veți putea găsi diferite pickupuri, care va repara automobilul său vă cresc damage-ul. Peisajul este unul post apocaliptic, cu flăcări, mult metal și deserturi. Gameplay-ul se desfășoară în viteză și aveți două stickuri virtuale de control: cel din stânga pentru controlul direcției automobilului și cel din dreapta pentru a trage și stabili direcția în care trageți. îi dăm jocului nota 8 din 10 și el pierde puncte pentru prețurile mare ale cumpărăturilor din aplicație. îl descărcați de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×