Infinity Blade 3 review: joc benchmark pentru grafică next gen de pe iPhone 5s (Video)

1.377 ori
<b>Infinity Blade 3 review: joc benchmark pentru grafică next gen de pe iPhone 5s (Video)</b>La momentul la care am testat iPhone 5s nu putea lipsi și un review de joc next gen, care să scoată în evidență potențialul procesorului său. în cazul acestui terminal a fost vorba despre Infinity Blade 3, care primește un review în...

La momentul la care am testat iPhone 5s nu putea lipsi și un review de joc next gen, care să scoată în evidență potențialul procesorului său. în cazul acestui terminal a fost vorba despre Infinity Blade 3, care primește un review în următoarele rânduri și în clipul de mai jos.

Acest joc este creat de către compania Chair și folosește tehnologie Unreal Engine. El costă 7 dolari și arata fantastic pe noul iPhone, dar și pe un iPad cu ecran Retina. în ciuda graficii atractive, acest joc are un gameplay static, cu secvențele de luptă neîntrerupte de explorare, poate în afară de câte un swipe pe ecran pentru a căuta diferite cufere, itemuri și altele.

Infinity Blade 3 review

Bătăliile sunt bazate pe gesturi swipe pentru a ataca inamicul, dar aveți la dispoziție și opțiunea dodge și posibilitatea de a bloca atacurile cu scutul său de a le para. Veți câștiga puncte de experiență, care vor fi cheltuite pentru a ajunge la nivel Master la fiecare armă. Veți putea cumpăra o varietate de arme, armuri, pumnaluri, scuturi și multe alte obiecte. Veți putea crea și poțiuni folosind legumele, plantele și obiectele găsite în fundal.

Infinity Blade 3 review

Din păcate Infinity Blade 3 nu e lipsit de probleme și tinde să iasă destul de des din joc, fără motiv. Veți avea un personaj feminin de controlat, Isa și unul masculin, Siris. Veți avea la dispoziție și bătălii cu câte un boss, iar dacă le pierdeți va trebui să reluați "nivelul"/awakening de la început, cu toate luptele.

Grafică și atmosfera fac din acest joc un hit, dar resetările dese și repetitivatea bătăliilor îl aduc la o notă de 8 din 10 de la Mobilissimo.ro. îl descărcați de aici pe Infinity Blade 3.

IPHONE 5S PREȚURI ACTUALIZATE:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×