Jocul de strategie turn based și cărți Warhammer 40,000 Space Wolf e gata de lansare pe iOS (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 762 ori
<b>Jocul de strategie turn based și cărți Warhammer 40,000 Space Wolf e gata de lansare pe iOS (Video)</b>Seria de cărți SF Warhammer 40,000 reprezintă un succes uriaș și toate jocurile din această serie au fost apreciate, atât pe PC, cât și pe mobil. Acum un nou titlu este în pregătire și va sosi pe iOS pe 28 octombrie, sub numele de Warhammer...

Seria de cărți SF Warhammer 40,000 reprezintă un succes uriaș și toate jocurile din această serie au fost apreciate, atât pe PC, cât și pe mobil. Acum un nou titlu este în pregătire și va sosi pe iOS pe 28 octombrie, sub numele de Warhammer 40,000: Space Wolf.

​

Jocul e produs de către rușii de la Herocraft și combină jocul de cărți cu cel de strategie turn based, după cum puteți vedea în scurtul trailer de mai jos. Acest titlu a primit și demo-uri la ultimele showuri tech axate pe jocuri, printre care și GDC 2014. Grafică arată bine și animațiile sunt foarte complexe și bine realizate, la fiecare "turn" al unui personaj.

Din câte văd vom controla faimosul Space Marine și ne vom lupta cu un soi de demoni evoluați folosind un eșichier digital pe care plasăm unitățile. Herocraft promite aici o campanie single player epica, posibilitatea de a selecta un erou principal pentru fiecare misiune și o strategie specială. Aveți 14 abilități deblocabile pentru fiecare clasă de personaje și 5 companioni pentru acestea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×