LG Liger (F490L), telefon cu procesor LG Odin apare În noi imagini hands on, primește un test benchmark

Autor:  | Publicat în:  LG 1.625 ori
<b>LG Liger (F490L), telefon cu procesor LG Odin apare În noi imagini hands on, primește un test benchmark</b>LG Liger F490L a mai fost subiect de scăpare, atunci când a fost dezvăluit într-un articol Mobilissimo.ro, în care aflam că vine cu procesor LG Odin. Ei bine azi vedem imagini hands on cu acest phablet și descoperim &nbsp;și benchmarkuri ale sale....

LG Liger F490L a mai fost subiect de scăpare, atunci când a fost dezvăluit într-un articol Mobilissimo.ro, în care aflam că vine cu procesor LG Odin. Ei bine azi vedem imagini hands on cu acest phablet și descoperim  și benchmarkuri ale sale.

Terminalul se bazează pe un chip octa core LG Odin și are printre dotări și un display Full HD de 5.9 inch, cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, 2 GB RAM și 32 GB stocare. în spate se afla o cameră de 13 megapixeli, în vreme ce în zona frontală avem o cameră de 2.1 MP. Acest model adopta designul deja specific al seriei LG G, inclusiv butoanele fizice din spate, iar Liger aduce chiar mult cu LG G3.

LG Liger (F490L) - Benchmark

știm că avem la dispoziție pe handset un chipset cu 4 core-uri Cortex A15 și 4 core-uri Cortex A7. întâi, acest chip apăruse tactat la 1GHz, apoi în CPU-Z la 1.2 GHz, ca viteza maximă pentru core-urile A15, deși teoretic știam că ele ajung și la 1.5 GHz. Observați și că scorul din AnTuTu, de 25.460 puncte nu e chiar impresionant, fiind pe jumătatea monștrilor din ziua de azi care ajung mai nou și la 50.000 de puncte.

LG Liger (F490L) - AnTuTu

Terminalul mai vine și cu o baterie de 3000 mAh și un sasiu de 9.5 mm în grosime.

LG Liger (F490L), telefon cu procesor LG Odin apare În noi imagini hands on, primește un test benchmark

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×