Jocul DOOM ruleaza acum pe webOS, cu accelerare hardware (Video)

1.586 ori
<b>Jocul DOOM ruleaza acum pe webOS, cu accelerare hardware (Video)</b>Daca ati dorit sa vedeti jocul DOOM ruland pe un telefon mobil mai bine decat o face in cazul lui iPhone, iata ca raspunsul vine prin Palm si al sau webOS. Aparent, jocul a fost portat pe acest sistem de operare si pe telefonul Palm Pre, unde beneficiaza...

Daca ati dorit sa vedeti jocul DOOM ruland pe un telefon mobil mai bine decat o face in cazul lui iPhone, iata ca raspunsul vine prin Palm si al sau webOS. Aparent, jocul a fost portat pe acest sistem de operare si pe telefonul Palm Pre, unde beneficiaza chiar si de accelerare 3D:

Acesta nu este primul port al jocului, dar odata cu upgrade-ul lui webOS, au evoluat si capacitatile grafice ale platformei. Cei de la webOS-Internals au disecat pachetele open source ale noului webOS 1.3.5 si au descoperit functii grafice performante, cum ar fi Simple DirectMedia Layer (SDL).

Cu ajutorul acestor informatii, hackerii ZSoc, Destinal si Rod Whitby au luat vechiul DOOM si au creat o noua versiune pentru webOS. Rezultatul a fost un joc accelerat hardware si cu posibilitatea de a fi jucat intr-o fereastra pe ecranul lui Pre. SDL este de obicei folosit impreuna cu OpenGL, dezvaluind potentialul grafic complet al platformei. Oare va profita Palm de aceste functii, transformandu-si telefonul Pre intr-un rival pentru consolele portabile?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×