Motorola Shadow/Mirage, scapat pe web; urmatorul telefon Android?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.234 ori
<b>Motorola Shadow/Mirage, scapat pe web; urmatorul telefon Android?</b>In cazul in care ati urmarit stirile legate de Motorola din ultimul an, ati putut constata cum compania care a inventat telefonul mobil se apropie de faliment, pentru ca apoi sa isi regaseasca gloria din epoca RAZR datorita telefonului Android Moto Droid....

In cazul in care ati urmarit stirile legate de Motorola din ultimul an, ati putut constata cum compania care a inventat telefonul mobil se apropie de faliment, pentru ca apoi sa isi regaseasca gloria din epoca RAZR datorita telefonului Android Moto Droid. Oare urmatoarele terminale de acest gen ii vor propulsa pe cei de la Motorola inapoi pe podiumul producatorilor de telefoane?

Daca ne raportam la Motorola Droid/Milestone si viitoarele handseturi scapate pe web, am putea spune ca da. In special daca aruncam o privire modelului prezent in imaginea de mai sus, scapat pe web de o persoana din China. Aparent, terminalul poarta numele de Motorola Shadow sau Mirage si nu a fost lansat inca pe piata.

Aflam ca acest handset are o grosime de doar 9 mm, vine cu un display urias de 4.3 inchi, cu o rezolutie de 850 x 484 pixeli, un port HDMI si o camera de 8 megapixeli capabila de captura video 1080p. Nici un sistem de operare nu este mentionat, dar sansele sunt de 90% ca acesta sa fie Android OS. Vom vedea oare modelul la CES 2010?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×