Jocurile N-Gage vor putea fi transferate de catre utilizatori, afirma Nokia

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.591 ori
<b>Jocurile N-Gage vor putea fi transferate de catre utilizatori, afirma Nokia</b>Exact cand aparuse un zvon conform caruia jocurile N-Gage vor sosi doar prin intermediul telefoanelor mobile, Nokia a anuntat oficial ca utilizatorii vor putea transfera cele mai noi titluri si daca isi schimba handsetul. Conform managerului sectiunii de...

Exact cand aparuse un zvon conform caruia jocurile N-Gage vor sosi doar prin intermediul telefoanelor mobile, Nokia a anuntat oficial ca utilizatorii vor putea transfera cele mai noi titluri si daca isi schimba handsetul.

Conform managerului sectiunii de comunicatii Nokia, Oskar Sodergren, o "eroare de comunicare" din partea companiei finlandeze a creat aceasta dilema. S-a ajuns chiar la mesaje contradictorii in interiorul producatorului finlandez, in ce priveste jocurile. Sodergren a adaugat ca Nokia lucreaza la o metoda de a pune la dispozitie jocurile pe orice handset aflat sub brandingul sau, dar acest proces va mai dura. Intre timp, nu putem decat sa ne bucuram ca exista unele jocuri N-Gage disponibile gratuit in faza beta, astfel incat utilizatorii sa le testeze, fara obligatii financiare.

Batalia adevarata se va da intre Nokia N-Gage si SDK-ul iPhone-ului, care va primi aportul firmware-ulul 2.0 luna viitoare, luand fiinta astfel o serie de jocuri originale, unele apartinand chiar marilor producatori din industria gamingului. Se vorbeste periodic despre o relansare a consolei N-Gage, sau despre o consola Apple, dar aceste zvonuri raman nefondate, de vreme ce Sony PSP si Nintendo DS se bucura de un succes care nu poate fi distrus atat de usor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×