Jocurile N-Gage vor putea fi transferate de catre utilizatori, afirma Nokia

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.533 ori
<b>Jocurile N-Gage vor putea fi transferate de catre utilizatori, afirma Nokia</b>Exact cand aparuse un zvon conform caruia jocurile N-Gage vor sosi doar prin intermediul telefoanelor mobile, Nokia a anuntat oficial ca utilizatorii vor putea transfera cele mai noi titluri si daca isi schimba handsetul. Conform managerului sectiunii de...

Exact cand aparuse un zvon conform caruia jocurile N-Gage vor sosi doar prin intermediul telefoanelor mobile, Nokia a anuntat oficial ca utilizatorii vor putea transfera cele mai noi titluri si daca isi schimba handsetul.

Conform managerului sectiunii de comunicatii Nokia, Oskar Sodergren, o "eroare de comunicare" din partea companiei finlandeze a creat aceasta dilema. S-a ajuns chiar la mesaje contradictorii in interiorul producatorului finlandez, in ce priveste jocurile. Sodergren a adaugat ca Nokia lucreaza la o metoda de a pune la dispozitie jocurile pe orice handset aflat sub brandingul sau, dar acest proces va mai dura. Intre timp, nu putem decat sa ne bucuram ca exista unele jocuri N-Gage disponibile gratuit in faza beta, astfel incat utilizatorii sa le testeze, fara obligatii financiare.

Batalia adevarata se va da intre Nokia N-Gage si SDK-ul iPhone-ului, care va primi aportul firmware-ulul 2.0 luna viitoare, luand fiinta astfel o serie de jocuri originale, unele apartinand chiar marilor producatori din industria gamingului. Se vorbeste periodic despre o relansare a consolei N-Gage, sau despre o consola Apple, dar aceste zvonuri raman nefondate, de vreme ce Sony PSP si Nintendo DS se bucura de un succes care nu poate fi distrus atat de usor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×