iPhone 3G, adevaruri si speculatii...

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.776 ori
<b>iPhone 3G, adevaruri si speculatii...</b>iPhone 3G intra in scena intr-o ecuatie in care aparent este nevoie de acest terminal. Stocul de telefoane Apple iPhone este epuizat, in special la reprezentantele operatorilor din Marea Britanie, in vreme ce in SUA intregul personal AT&T este mobilizat...

iPhone 3G intra in scena intr-o ecuatie in care aparent este nevoie de acest terminal. Stocul de telefoane Apple iPhone este epuizat, in special la reprezentantele operatorilor din Marea Britanie, in vreme ce in SUA intregul personal AT&T este mobilizat si nu are permisiunea de a-si lua concediu in intervalul 15 iunie - 12 iulie. Sa fie iPhone 2.0 chiar atat de important? Aflam in urmatoarele randuri!

Cei de la Dvice compara iPhone-ul cu o iubita, pe care o adori atunci cand o cunosti si nu ii observi defectele. Apoi afli ca ea rade intr-un mod bizar si ca iPhone-ul nu filmeaza, nu poate trimite MMS-uri, nu suporta conectivitate 3G, nu suporta zoom si Flash si are o baterie incorporata in carcasa. Ramane doar o solutie: upgrade-ul. Si asta se va intampla, cel putin in ce priveste iPhone-ul caci de prietene se ocupa alte site-uri.

Steve Jobs va lansa noua generatie de telefoane produse de Apple in cadrul Worldwide Developers Conference luni pe 9 iunie la ora 10 am in San Francisco. Noul iPhone va sosi cu suport pentru conectivitate 3G, oferind utilizatorilor sai viteze de 7.2 Mbps, de 2 ori mai rapid decat EV-DO si de 10 ori mai rapid decat EDGE. O alta imbunatatire este firmware-ul 2.0, care va aduce pe mult-asteptatul terminal, dar si pe versiunea originala mii, daca nu zeci de mii de aplicatii utile si disponibile de pe site-ul Apple.

Exista si speculatii, conform carora iPhone 2.0 va sosi si cu cateva surprize, printre care un buton 3G, care va dezactiva acest feature, pentru a economisi bateria, dar si un GPS real. De asemenea aflam ca varianta 3G a celui mai popular telefon al anului 2007 va fi mai subtire si mai usoara decat primul model si va sosi cu suport pentru downloaduri HSPA prin iTunes. Pe lista zvonurilor se afla si aplicatii care ruleaza in fundal, posibilitatea de a salva imagini din browserul Safari si imbunatatiri in ce priveste lista de contacte si jackul pentru casti al handsetului.

Ce ii va lipsi acestui providential handset? In primul rand o tastatura orizontala, fie ea si virtuala si posibilitatea de a citi emailuri in mod widescreen, plus feedbackul haptic prezent la atat de multe telefoane. iPhone 2.0 va costa 399 sau 499 de dolari, conform celor de la revista Fortune, in functie de optiunea dumneavoastra la capitolul memorie - 8 sau 16 GB. De asemenea AT&T va avea o superoferta, care va reduce pretul lui iPhone 2.0 cu 200 de dolari daca va abonati pe 2 ani.

In cele din urma ne intrebam de ce am cumpara un iPhone 2.0/3G, chiar daca ar sosi si in varianta zvonita de 32GB. Avem tot ce putem dori sub carcasa unui HTC Touch Diamond, unui LG Voyager, ca sa nu mai vorbim de Samsung Instinct, sosit de curand in SUA si evident si starul ultimei luni, BlackBerry Bold.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×