Smurfs: Epic Run Review (Lenovo Yoga Book): platformer similar cu jocurile Rayman, doar că muuuult mai afectat de freemium

1.760 ori
<b>Smurfs: Epic Run Review (Lenovo Yoga Book): platformer similar cu jocurile Rayman, doar că muuuult mai afectat de freemium</b>Atunci când am testat Lenovo Yoga Book am zis că e cazul să jucăm şi un joc pe acest device şi ne-a picat privirea pe Smurfs: Epic Run, gratuit in Play Store. Platformer cu strumfi, acest joc seamănă mult cu titlurile Rayman, doar că elementul freemium..

Atunci când am testatLenovo Yoga Book am zis că e cazul să jucăm şi un joc pe acest device şi ne-a picat privirea pe Smurfs: Epic Run, gratuit in Play Store. Platformer cu strumfi, acest joc seamănă mult cu titlurile Rayman, doar că elementul freemium e tare puternic aici.

Fiecare ştrumf are o putere specială, precum cea de a pluti în aer, o extra inimă sau puterea de a trece prin ziduri. Nivelele sunt destul de lungi încât să merite checkpoint-uri şi în cursa noastră trebuie să salvăm alţi strumfi, să fugim de ceaţă mov care ne urmăreşte, să evităm ţepi şi inamici şi să nu cădem în gol. Din păcate avem şi o bară de energie aici, care pierde câte 3-4-5 unităţi la fiecare sesiune de gameplay/nivel, ceea ce înseamnă că după vreo 4-5 nivele trebuie să stăm pe bară... sau să plătim.

Review joc Smurfs: Epic Run, prezentat pe tableta Lenovo Yoga Book

Cu banii adunaţi în nivele deblocați noi strumfi, dar şi inele speciale cu abilităţi sau companioni pe care îi putem lua cu noi. Peste 100 de nivele sunt disponibile, iar mediul de joc e tare colorat şi plin de viaţă. Strumfii pot fi personalizaţi şi avem şi provocări zilnice, ce ne aduc recompense generoase. Jocul poate fi frustrant uneori, dar e şi destul de drăguţ şi distractiv. Îi dăm un 8 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Lenovo Yoga Book, prețuri actualizate:

Review joc Smurfs: Epic Run, prezentat pe tableta Lenovo Yoga Book

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×