Metal Gear Solid Touch Review (iPad Mini Retina): jocul companion al unui titlu clasic de PS3 (Video)

948 ori
<b>Metal Gear Solid Touch Review (iPad Mini Retina): jocul companion al unui titlu clasic de PS3 (Video)</b>Atunci când am testat tableta iPad Mini Retina am avut ocazia să mai jucăm câteva titluri interesante, precum acest Metal Gear Solid Touch. E drept, jocul e foarte vechi, dar având în vedere popularitatea seriei Metal Gear el nu trebuie ratat....

Atunci când am testat tableta iPad Mini Retina am avut ocazia să mai jucăm câteva titluri interesante, precum acest Metal Gear Solid Touch. E drept, jocul e foarte vechi, dar având în vedere popularitatea seriei Metal Gear el nu trebuie ratat.

Lansat pe undeva prin 2009, acest titlu poate fi considerat un companion pentru jocul Metal Gear Solid 4, având aceleași personaje. Jocul costă 1 dolar și după cum era de așteptat, grafică nu arata cine știe, chiar și pentru 2009. Acesta este un shooter static, în care îl controlați pe Old Snake și aveți la dispoziție 20 de nivele diferite în care să trageți în inamici variați.

Metal Gear Solid Touch

De la soldați mercenari la roboți și sniperi, vă veți lupta cu o varietate de inamici. Veți trece prin Orientul Mijlociu, America de Sud, Europa de Est, insula Shadow Moses și Outer Haven. Vă veți lupta cu roboții Gekko și veți debloca wallpaperuri speciale cu punctele câștigate, o mană cerească pentru adevărații fani MGS. Va trebui doar sa apasati pe ecran pentru a trage si sa iesiti dupa cover la momentul oportun, cand inamicii nu trag. Veți trage și în diferite rățuște de jucărie pentru a recupera viața.

Sincer să fiu acesta este un joc doar pentru fani, dar chiar și aceștia vor fi de acord cu nota 6 pe care o primesc MGS Touch. îl descărcați de aici.

Prețul actual al tabletei iPad Mini Retina îl puteți afla de aici.

​Metal Gear Solid Touch Review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×