Allview pregătește lansarea tabletei de buget Viva i7 ce vine la pachet cu procesor dual-core Intel

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.273 ori
<b>Allview pregătește lansarea tabletei de buget Viva i7 ce vine la pachet cu procesor dual-core Intel</b>în cursul acestei zile, brașovenii de la Allview ne-au informat prin intermediul unui comunicat de presă de faptul că în curând vom vedea pe piață o nouă tabletă accesibilă numită Viva i7, tabletă ce va veni la pachet cu un procesor dual-core...

în cursul acestei zile, brașovenii de la Allview ne-au informat prin intermediul unui comunicat de presă de faptul că în curând vom vedea pe piață o nouă tabletă accesibilă numită Viva i7, tabletă ce va veni la pachet cu un procesor dual-core Intel Clover Trail.

Lucian Pecitilă, General Manager Allview, a declarat: „Tehnologiile de ultimă oră și dotările performante pot fi accesibile tuturor. Viva i7 este o tabletă de buget care oferă  o serie de beneficii la un preț excelent: display de 7 inch, procesor Intel® Clover Trail ™ Dual Core, 1 GB RAM și 8 GB Flash.

Acest procesor Intel Clover Trail reușește să ofere un consum scăzut de energie, cât și o serie de tehnologii de top precum Intel Hyper-Threading, tehnologie ce permite rularea simultană a două thread-uri software paralele pe fiecare nucleu în parte. Astfel, acest proces permite încărcarea paginilor web foarte rapid, la fel ca și trecerea dintre aplicații.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×