Allview pregătește lansarea tabletei de buget Viva i7 ce vine la pachet cu procesor dual-core Intel

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.249 ori
<b>Allview pregătește lansarea tabletei de buget Viva i7 ce vine la pachet cu procesor dual-core Intel</b>în cursul acestei zile, brașovenii de la Allview ne-au informat prin intermediul unui comunicat de presă de faptul că în curând vom vedea pe piață o nouă tabletă accesibilă numită Viva i7, tabletă ce va veni la pachet cu un procesor dual-core...

în cursul acestei zile, brașovenii de la Allview ne-au informat prin intermediul unui comunicat de presă de faptul că în curând vom vedea pe piață o nouă tabletă accesibilă numită Viva i7, tabletă ce va veni la pachet cu un procesor dual-core Intel Clover Trail.

Lucian Pecitilă, General Manager Allview, a declarat: „Tehnologiile de ultimă oră și dotările performante pot fi accesibile tuturor. Viva i7 este o tabletă de buget care oferă  o serie de beneficii la un preț excelent: display de 7 inch, procesor Intel® Clover Trail ™ Dual Core, 1 GB RAM și 8 GB Flash.

Acest procesor Intel Clover Trail reușește să ofere un consum scăzut de energie, cât și o serie de tehnologii de top precum Intel Hyper-Threading, tehnologie ce permite rularea simultană a două thread-uri software paralele pe fiecare nucleu în parte. Astfel, acest proces permite încărcarea paginilor web foarte rapid, la fel ca și trecerea dintre aplicații.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×