WWDC 2013: a Început numărătoarea inversă + câteva lucruri la care ne așteptăm pentru mâine!

1.473 ori
<b>WWDC 2013: a Început numărătoarea inversă + câteva lucruri la care ne așteptăm pentru mâine!</b>WWDC 2013, conferința Apple destinată dezvoltatorilor și pasionaților de produse cu prefix Mac sau "i" va debuta mâine, pe 10 iunie. Evenimentul ia startul la ora României 20:00 și are loc în San Francisco, în obișnuitul Centru Moscone. V-am...

WWDC 2013, conferința Apple destinată dezvoltatorilor și pasionaților de produse cu prefix Mac sau "i" va debuta mâine, pe 10 iunie. Evenimentul ia startul la ora României 20:00 și are loc în San Francisco, în obișnuitul Centru Moscone. V-am oferit deja un editorial cu predicții, așteptări și dorințe legate de WWDC 2013, iar acum vă prezentăm ultimele zvonuri și scăpări înainte de eveniment.

E deja destul de clar că Apple va prezenta iOS 7 la WWDC, după cum confirma și bannerele cu un mare 7 inscripționat pe ele. Acestea au fost fotografiate în Centrul Moscone și mai aflăm că firmă din Cupertino ar fi pregătit și câteva filtre și opțiuni speciale pentru cameră, plus un serviciu iRadio. Acesta din urmă i-ar implica și pe cei de la Sony Music, cu care Apple ar fi semnat deja o înțelegere. E vorba aici despre un serviciu de streaming radio, iar Apple a semnat luna trecută și cu Universal Music și Warner.

WWDC 2013

iOS 7.0 ne va aduce cel mai probabil o interfață plata și cu iconuri modificate față de ce știam până acum. Se vorbește și despre un sistem de multitasking pe bază de taburi (similar cu webOS, sau chiar cu taburile din Safari de pe iOS) și de widgeturi ample în Notification Center. Apple Maps și Siri vor primi și ele upgrade-uri serioase și funcții care le vor face foarte utile la bordul unui vehicul.

Jhonatan Ive

Camera va primi filtre în stil Instagram, iar Apple ar fi testat și tehnologii care permit mutarea de itemi pe ecran folosind gesturi și mișcarea telefonului. Ne așteptăm și la lansarea lui OS X 10.9, care să aducă mici îmbunătățiri de design, dar și la un nou MacBook Air, conform unor zvonuri. Evident nu putem decât să sperăm că vom vedea și ceva hardware nou, poate un nou iPod, eventual un iPhone de buget sau măcar un iPad 5 sau iPad Mini 2.

Sunt sigur însă că vom vedea mult așteptatele demo-uri de Modern Combat 5 și Asphalt 8. Rețineți: 10 iunie, ora 20.00, moment cheie pentru pasionații Apple, iar acesta va putea fi dezbătut pe forumul Mobilissimo.ro!

WWDC 2013

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×