Miseria Review (Allview E2 Jump): puzzle întunecat cu soundtrack excelent (Video)

1.077 ori
<b>Miseria Review (Allview E2 Jump): puzzle întunecat cu soundtrack excelent (Video)</b>&Icirc;n perioada &icirc;n care am testat telefonul Allview E2 Jump, am testat şi jocuri pe acest handset, printre care şi titlul Miseria. Acesta este disponibil gratuit şi este un puzzle &icirc;ntunecat care aduce cu Freeze, dar fără mecanismul de...

În perioada în care am testat telefonul Allview E2 Jump, am testat şi jocuri pe acest handset, printre care şi titlul Miseria. Acesta este disponibil gratuit şi este un puzzle întunecat care aduce cu Freeze, dar fără mecanismul de îngheţare a acţiunii.

Jocul datează din 2013 şi are un grad de dificultate ridicat. El vine cu o grafică alb/negru, un soundtrack excelent şi nu are un control prea precis. Controlul e prea sensibil şi fiecare nivel vine cu o limită de timp. Veţi face swipe pentru a roti micul labirint în care se afla personajul vostru şi va trebui să vă feriţi şi de urletele păianjenului uriaş care se află sub voi şi care vor face mediul din jur sa vibreze.

Aveţi în cale tot felul de capcane, dar şi inamici şi pereţi prin care puteţi trece, ei fiind foarte şubrezi. 80 de nivele vă stau la dispoziţie, într-o atmosferă foarte întunecată şi sinistra. Jocul e deseori frustrant, mai ales că fiecare atingere de ecran face întregul labirint să se mişte rapid. Vor exista şi mecanisme de teleportare, iar labirintul poate fi rotit către dreapta sau stânga în funcţie de direcţia în care dorim să ne mişcăm personajul.

Acţiunea se petrece în 4 universuri diferite, iar pe lângă cele 15 secunde din fiecare nivel puteţi obţine încă o serie de secunde extra adunând diferite obiecte. Fiecare atingere de ecran va roti labirintul cu o optime, iar acest sistem e destul de greu de învăţat. Îi acordăm acestui titlu nota 8.1 din 10 şi îl descarcați de aici.

Allview E2 Jump, prețuri actualizate:

​Miseria Review (Allview E2 Jump)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×