Modern Combat 5 disponibil pe Windows Phone acum, În curând și pe Windows 8

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 753 ori
<b>Modern Combat 5 disponibil pe Windows Phone acum, În curând și pe Windows 8</b>Modern Combat 5: Blackout a debutat mai devreme pe Android, astfel că în loc să sosească pe 24 iulie a venit pe 23, iar acum faimosul FPS a ajuns și pe Windows Phone. Până acum astfel de jocuri hit ajungeau cu luni întârziere pe platforma celor...

Modern Combat 5: Blackout a debutat mai devreme pe Android, astfel că în loc să sosească pe 24 iulie a venit pe 23, iar acum faimosul FPS a ajuns și pe Windows Phone. Până acum astfel de jocuri hit ajungeau cu luni întârziere pe platforma celor de la Microsoft, dar iată că acum nu este cazul.

Modern Combat 5 este o producție a celor de la Gameloft Bucharest, deci ne mândrim cu acest produs bine realizat. El este echivalentul lui Call of Duty în lumea jocurilor de pe mobil și pe Windows Phone el cere cel puțin 1 GB RAM pentru a putea rula fără probleme. Prețul acestui joc este de 7 dolari și îl puteți descărca de aici. Va fi lansată în curând și o versiune de Windows 8, deci veți putea juca acest titlu și de pe tableta sau chiar PC fără probleme.

Acest FPS aduce pe lângă o campanie cu poveste bine spusă și acțiune rapidă și o serie de misiuni Spec Ops și un multiplayer foarte distractiv. Până la 12 jucători pot participa la sesiuni de Free for All, Team Battle, Capture the Flag și VIP. Modern Combat 5 nu include deloc in app purchases, dar e nevoie de o conexiune la Internet pentru a putea fi jucat. Grafica acestui titlu arata excelent, de la urmăririle cu barca în Veneția și până la exploziile din Tokyo.

Armele se comportă mai bine decât în MC4 și pot fi personalizate cu atașamente. Revenim cu un review!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×