LG G Flex, un nou smartphone curbat apare În randări proaspete

Autor:  | Publicat în:  LG 1.362 ori
<b>LG G Flex, un nou smartphone curbat apare În randări proaspete</b>După Samsung Galaxy Round era cazul că și LG să răspundă cu un handset curbat, iar acest model a apărut astăzi pe web sub formă de randare. E vorba despre LG G Flex, pe care îl puteți admira mai jos. &nbsp; &nbsp; Cu un nume ca Flex, LG promite...

După Samsung Galaxy Round era cazul că și LG să răspundă cu un handset curbat, iar acest model a apărut astăzi pe web sub formă de randare. E vorba despre LG G Flex, pe care îl puteți admira mai jos.

Cu un nume ca Flex, LG promite poate prea mult utilizatorilor, care se vor gândi imediat la un display flexibil. LG G Flex se va lansa luna viitoare și este un smartphone curbat cu ecran de 6 inch. Parcă acest model e totuși mai elegant decât Galaxy Round de la Samsung și e parcă mai rotunjit în zona muchiilor sale.

LG G Flex

De asemenea, în loc să fie curbat de la stânga la dreapta, G Flex e "flexat" de sus în jos. Dacă ne luăm după randari, handsetul e și foarte subțire și așteptăm cu nerăbdare și câteva specificații pentru acest device. Ceea ce vedem în aceste zile de la Samsung și LG reprezintă șabloanele pentru terminalele flexibile ale următorilor 10 ani, deci atenție maximă la aceste noutați!

LG G Flex

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×