Mr Flap review (iPhone 5): o clonă de Flappy Bird cu pretenții, dar mult mai reușită (Video)

911 ori
<b>Mr Flap review (iPhone 5): o clonă de Flappy Bird cu pretenții, dar mult mai reușită (Video)</b>Mania Flappy Bird nu a trecut odată cu dispariția jocului din Store-uri, ci se amplifică odată cu apariția de clone, care mai de care mai inedite. Aici intră și jocul Mr Flap, de la 1 Button, care e mult mai mult decât o simplă clona. &nbsp;...

Mania Flappy Bird nu a trecut odată cu dispariția jocului din Store-uri, ci se amplifică odată cu apariția de clone, care mai de care mai inedite. Aici intră și jocul Mr Flap, de la 1 Button, care e mult mai mult decât o simplă clona.

​

Am testat acest joc pe iPhone 5 și trebuie menționat că acest titlu e disponibil gratuit. Practic, avem de-a face cu Flappy Bird, dar cu nivel de dificultate sporit. Acum nu ne mai ferim de țevi din Mario, ci ne învârtim în cerc, cu obstacole care își schimbă nivelul în timp real. O dată la fiecare 5 rotații se schimbă culoarea fundalului și sunt adăugate și noi tuburi de către trebuie să vă feriți.

Mr Flap review (iPhone 5): o clonă de Flappy Bird cu pretenții, dar mult mai reușită (Video)

Pasărea pătrată amintește de Twitter și simbolul său, ca și nuanța principală a acestui joc. Jocul ocupa 4.7 MB și deși e mai greu decât Flappy Bird, parcă e mai distractiv și mai puțin frustrant. în fundal aveți o muzică simplă și minimalista, în ton cu jocul. De remarcat și că uneori cercul începe să se rotească invers față de direcția obișnuită. îi acordăm acestui titlu o notă de 8.5 din 10 și îl descărcați de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×