Need for Speed Undercover ruleaza pe HTC Touch HD (Video)

2.091 ori
<b>Need for Speed Undercover ruleaza pe HTC Touch HD (Video)</b>Dupa ce aflam ca HTC va vinde terminalul Touch HD la pachet cu 2 jocuri EA Mobile, iata ca putem vedea in actiune unul dintre aceste titluri, NFS Undercover pe handsetul produs de HTC: Va reamintim faptul ca jocul utilizeaza interfata TouchFLO 3D de pe...

Dupa ce aflam ca HTC va vinde terminalul Touch HD la pachet cu 2 jocuri EA Mobile, iata ca putem vedea in actiune unul dintre aceste titluri, NFS Undercover pe handsetul produs de HTC:

Va reamintim faptul ca jocul utilizeaza interfata TouchFLO 3D de pe HTC Touch HD pentru a permite utilizatorului sa concureze impotriva gastilor de pasionati ai curselor de strada. Astfel, va veti testa aptitudinile de pilot de curse chiar pe mobilul dumneavoastra, iar G-Sensor-ul lui Touch HD va detecta automat miscarile utilizatorului, atunci cand treceti in mod landscape si "sofati" periculos si faceti drifturi.

Va veti putea umple garajul cu cele mai rapide masini din lume, veti concura pentru premii si veti avea acces la modurile Career sau Quick Race. De asemenea, va veti putea customiza masina, in aspecte de baza, iar in privinta graficii, trebuie sa afirmam ca titlul poate rivaliza cu alte jocuri similare de pe platforme ca PSP sau Nintendo DS.
[ Via: Htc-Club.ro]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×